Blåkläder 2018

De Blåkläder catalogus 2018 is uit!

Blaklader 2018

Als dealer mogen wij vol trots de nieuwe catalogus van Blåkläder 2018 presenteren. 

De introductie van de catalogus liegt er niet om; Bij Blåkläder hebben ze een doel, een passie!

“Bij Blåkläder maken we werkkleding voor iedereen die bouwt aan de toekomst en de maatschappij voorbereid op wat komen gaat. Het creëren van de best mogelijke voorwaarden voor de toekomst vereist moed, verlangen, innovatie en de wil om verantwoordelijkheid te nemen. Wij zien werkkleding als steun voor betere en veiligere werkomstandigheden en weten dat kwaliteit loont, vooral als de naden het een mensenleven volhouden.

Maar onze toewijding gaat verder dan dat. We beheersen het productieproces van begin tot eind, en dit met een sociale verantwoordelijkheid door de hele productielijn. Omdat we geworteld zijn in een werkcultuur, is het vanzelfsprekend dat onze medewerkers recht hebben op een gezonde en veilige werkomgeving met eerlijke voorwaarden. Tegelijkertijd is het normaal om onszelf en ons bedrijf elke dag een beetje verder te pushen, bestaande ideeën te verbeteren en oplossingen te vinden die niemand anders heeft ontdekt.

Onze motivatie ligt in onze missie om producten te ontwikkelen die het leven van onze klanten veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken. Hightech oplossingen, eerlijke productie, slimme logistiek en efficiënte distributie maken het mogelijk om te voldoen aan de eisen van onze klanten en onze eigen visie: cm voor cm, naad na naad. Uit die visie komt onze drijfveer: om degenen die het harde en veeleisende werk uitvoeren te voorzien van passende werkkleding voor elke gelegenheid.”

De catalogus is onderverdeeld in verschillende onderdelen. Zo zijn er gedeeltes voor werkkleding voor ambacht, groenvoorziening, schilders, industrie en service. Ook High Visibility en Vlamvertragende kleding.

Blåkläder werkkleding online kopen

Bij de webwinkel van CDM-Bedrijfskleding.nl kunt u de gehele collectie van Blåkläder bekijken en gelijk online bestellen. Tevens is het bij ons mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken met uw logo! Bekijk hieronder de Werkkleding Collectie van Blåkläder 2018.

Blaklader 2018 bij CDM