Blaklader Catalogus 2022

Nu vernieuwd! De nieuwste catalogus van Blåkläder voor het jaar 2022! (Download link naar PDF)

Elk kledingstuk moet uniek zijn

Blaklader catalogus 2022

Laten we Blåkläder werkkleding zelf aan het woord (introductie van de Nieuwe werkkleding catalogus 2022). p.s. op de webshop vindt u alle producten die ook in deze nieuwe catalogus staan!

Blaklader catalogus 2022 voorblad

Bij Blåkläder willen we met elk kledingstuk dat we maken ook weer een verschil maken. Wie kiest voor Blåkläder kiest duidelijk voor kwaliteit, functionaliteit, slim design, duurzaamheid en de ontwikkeling van de samenleving. Wat dat betreft is er bij ons niets veranderd: het draait bij ons om duurzame werkkleding die gemaakt is in een verantwoorde productieketen.

Een langetermijnperspectief als het gaat om duurzaamheid. Dat staat bij ons nog steeds centraal als het gaat om het terugdringen van de mondiale voetafdruk van onze producten en daarmee ook van ons bedrijf. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid door onze productie steeds weer wat duurzamer te maken – elke dag opnieuw. Inmiddels werkt onze productie voor een groot deel op duurzame energie en we zijn voortdurend bezig met klimaatbestendige logistieke oplossingen.

Onderdeel van het DNA voor ons merk is al sinds 1959 de nadrukkelijke wil om een rebel te zijn, een uitdager. En daarmee willen we doorgaan, want ondanks de veranderde wereld waarin we leven door de onomkeerbare impact van de coronapandemie blijven we doorgroeien als bedrijf. We gaan niet tevreden achterover leunen, maar we gaan elke dag opnieuw door met de ontwikkeling van onze producten, onze manier van werken en onszelf.

We mogen dan wel wat rebels zijn, maar dat is geen doel op zich; we werken met duidelijke targets en op basis van duidelijke verantwoordelijkheden. Daarbij kan het gaan om klussen die weliswaar pittig en uitdagend zijn, maar waarbij we wel groeien en worden geïnspireerd door de ingewikkelde vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, verantwoord omgaan met het milieu en sociale rechtvaardigheid. Tevreden achterover leunen is voor ons dus geen optie. We staan gewoon nooit stil. We blijven ons constant doorontwikkelen en we blijven op die gebieden constant keihard doorwerken. Hetzelfde geldt als het gaat om een gelijke behandeling van mannen en vrouwen op het werk. Met één van de grootste damescollecties binnen de markt zetten we ons standpunt duidelijk neer. En daarmee sluiten we helemaal aan bij onze tradities en waarden.

Welkom bij de Blåkläder familie.

Waar download ik de nieuwe Blaklader Catalogus in PDF?

Bovenaan deze pagina vindt u de link naar het PDF bestand. Handig toch?

Waar koop ik Blaklader?

De grootste leverancier van Blaklader is CDM Bedrijfskleding (https://www.cdm-bedrijfskleding.nl)

Kan ik Blaklader ook offline (in een winkel) kopen?

Ja. Bel voor een afspraak bij de zakelijke winkel in Montfoort op: 0348-890408