Blåkläder Unite Your Team

blaklader-unite-your-team

De Blåkläder Unite Your Team collectie is een mix-and-match collectie voor professionele werkkleding! De Unite your team collectie is sinds kort nog uitgebreider geworden. Voorheen waren de kleuren: Zwart/Rood, Zwart/Geel, Zwart/Donkergrijs, Donkerblauw/Zwart, Olijfgroen/Zwart en Bruin/Zwart beschikbaar. Sinds kort zijn er 2 nieuwe kleuren bijgekomen: Wit/Donkergrijs voor de schilders en stukadoors, en de High-Vis “Unite your Team” in de  kleur Geel/Zwart. Wij hebben de Wit/Donkergrijze kleur onder de categorie “Blaklader Schilderskleding” gezet, zodat het voor iedereen duidelijk is dat deze kleur over het algemeen voor schilders/stukadoors worden gebruikt. 

Als we Blåkläder zelf mogen citeren: “Goed combineerbare werkkleding voor medewerkers in de bouw- en service sector. Verschillende stijlen in contrasterende kleuren kunnen worden aangepast en gecombineerd voor bijna elke professionele gelegenheid. Met de nieuwe collectie werkkleding van Blåkläder zal het imago van uw team van medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Hiermee zet u uw bedrijf echt op de kaart!”

De collectie bestaat dus nu uit 8 verschillende kleuren. Wanneer u een kleur selecteert ziet u gelijk alle kledingstukken in die kleurcombinatie. Het voordeel is dat u snel kunt matchen! De volgende kleuren zijn beschikbaar:

Zwart/Rood

Zwart/Geel

Zwart/Donkergrijs

Donkerblauw/Zwart

Olijfgroen/Zwart

Bruin/Zwart

Wit/Donkergrijs (nieuw! voor schilders en stukadoors)

Geel/Zwart (nieuw! High Vis)

Over Blåkläder

Blaklader maakt al sinds 1959 professionele werkkleding. Tegenwoordig is Blåkläder één van Zweden’s belangrijkste producenten van werkkleding.
Het doel van Blaklader is om producten te maken die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Kleding die tegen een stootje kan. Blaklader test regelmatig onze grondstoffen om ten allen tijde een uitstekende kwaliteit te garanderen. De laboratoria testen slijtage, scheuren trekweerstand, kleurechtheid en krimp.

Blåkläder werkkleding met uw logo of slogan!

Een professionele vakman linkt zijn naam graag aan professionele werkkleding. Uw bedrijfsnaam mag daarom niet ontbreken op de kleding. Dus waarom niet iets extra’s doen door uw logo op uw kleding te borduren of bedrukken. CDM Bedrijfskleding heeft een eigen borduurafdeling en transferservice, zodat uw kleding direct gepersonaliseerd kan worden. Vraag nu snel een scherpe offerte op!