Top 5 best verkochte Werkkleding merken van 2020

Top 5 beste werkkleding merken 2020

[Update: We hebben het aangepast voor het jaar 2020]

Altijd al benieuwd wat nu eigenlijk de meest verkochte werkkleding merken zijn bij CDM? Wij geven gewoon het antwoord. We bepalen de top 5 aan de hand van de aantal verkopen tot nu toe in 2020. We hebben nog een hele periode te gaan, want het is nu pas midden september wanneer we dit schrijven. Dus het is mogelijk dat de top 5 gaat verschuiven. Een reden daarvoor is dat het weer aan het einde van het jaar over het algemeen anders is dan in het midden van het jaar. En sommige merken zijn meer gespecialiseerd in de koude periode, en de andere merken zijn meer gespecialiseerd in de warme periode! Mocht de top 5 gaan verschuiven, dan zullen we dit op deze pagina aanpassen.

Laten we maar gelijk gaan beginnen met welk werkkledingmerk bij ons het meest wordt verkocht!

#1. Blåkläder

Blaklader workwear

Hoewel wij Blåkläder (je spreekt het uit als: Blok ledder) het minst lang van alle werkkledingmerken in ons assortiment hebben staat deze nu al in de top 5! De hoge kwaliteit werkkleding, de mooie pasvorm en toch het modieuze behouden bepaalt voor een groot gedeelte het succes! Blåkläder ziet werkkleding als steun voor betere en veiligere werkomstandigheden en weten dat kwaliteit loont, vooral als de naden het een mensenleven volhouden. Dat is de reden dat Blåkläder de enige fabrikant van werkkleding is die levenslange garantie op de stiknaden geeft.

Meer weten over het merk? Ga dan naar: Blaklader Werkkleding

De rest van de top 5 meest verkochte werkkledingmerken bij ons!

#2. Clique

Clique

Clique kleding is vooral gespecialiseerd in casual / zomer werkkleding. De vele soorten t-shirts, poloshirts, hoodies en broeken in veel verschillende soorten kleuren maakt dit voor bedrijven een gewild merk. Door de verschillende soorten shirts en kleuren, en het laten bedrukken van de kleding met een logo krijg je toch heel snel een eigen soort uitstraling.

Meer weten over het merk? Ga dan naar: Clique

#3. Fristads

Fristads verkopen we nog helemaal niet zo lang, en toch ziet het er helemaal goed uit qua verkopen. Waarom je juist voor Fristads werkkleding zou moeten kiezen? Omdat het merk met de eerste collectie werkkleding kwam dat een EPD kreeg, dit is een milieuverklaring. Elke kledingstuk is gemeten op de milieubelasting waarna Fristads werkkleding zich een merk mag noemen dat bij de productie van werkkleding het milieu minimaal belast. Om dit te bewerkstelligen werkt Fristads op innovatieve wijze om zo de belasting op het milieu te minimaliseren. Daarom ook wordt gebruik gemaakt van gerecycled polyester. Opvallend is verder de geavanceerde vouwtechniek die verspilling van materialen moet tegengaan. Bovendien wordt minder energie gebruikt en mag u Fristads werkkleding dus beslist groene werkkleding noemen. .

Meer weten over het merk? Ga dan naar: Fristads Werkkleding

#4. FHB

FHB

FHB werkkleding heeft zijn oorsprong in Duitsland met speciale “Zumft kleding”. Tegenwoordig maken ze naast de traditionele kleding ook hoogstaande kwaliteit werkkleding. De stof voor de werkkleding wordt gemaakt in Duitsland, en zelfs sommige kledingstukken worden ook gemaakt in Duitsland. Het overige wordt gemaakt uitsluitend binnen Europa.

Meer weten over het merk? Ga dan naar: FHB

#5. Snickers

Snickers. Wie kent het niet? Hij stijgt bij ons heel erg goed! Ook een klein beetje benieuwd naar de geschiedenis van Snickers?

In 1975 was de elektricien Matti Viio het zat dat zijn werkkleding gewoon niet goed genoeg was. Hij had al meerdere malen aanpassingen, aan de kleding waarin hij moest werken voorgesteld, maar niemand luisterde.

Matti ViioTen slotte verloor hij zijn geduld en werd hij echt boos: “Op een dag kwam ik thuis uit mijn werk en ontwierp ik mijn eigen werkkleding! Dat was mijn protest tegen de bestaande werkkledingindustrie. Ik wilde laten zien dat vakmensen zoals ik onze trots en kennis hebben en dat wij net zoveel behoefte aan respect hebben als alle andere groepen uit de samenleving.” En zo is het merk Snickers Workwear geboren.

Bekijk de kleding van Snickers? Snickers werkkleding