Tricorp 2019 Maatvoering Wijziging

Vanaf 1 januari is Tricorp overgegaan op een nieuwe maatvoering. Het doel van deze wijziging is gemak voor u als consument, en een betere fit!

Door de nieuwe patronen biedt Tricorp u het gemak van dezelfde maat bij zo goed als elk product. Voorbeeld: draagt u een M, dan geldt dit voor zowel een T-shirt, poloshirt, jas en overige bovenkleding producten. En omdat dit is gebaseerd op de Nederlandse standaard is de maat die u gewend bent bij de meeste merken waarschijnlijk ook uw Tricorp-maat. Daarbij zijn de sprongen tussen de maten ook verbeterd om u te voorzien van de beste fit, in zowel uitstraling als draagcomfort.

Wat gaat er nu precies veranderen?

Voor het overgrote deel zult u geen verschil merken. Her en der zijn minimale aanpassingen gedaan voor een betere look en fit. Een merkbaar verschil zit hem in de (naams-)verandering van de grote buitenmaten. Zoals hieronder te zien zijn de maten die Tricorp nu 5XL en 7XL noemt, met de aanpassingen in maatvoering ‘omgedoopt’ tot 4XL en 5XL. Dit betekent niet dat het bereik beperkt wordt tot ‘maar’ een 5XL. Sterker nog, de 5XL in de nieuwe maatvoering is zelfs iets groter dan de huidige 7XL! Daar bovenop wordt ook d.m.v. passeries 6XL t/m 8XL aangeboden.

Concreet: Wanneer u eerst een 5XL bestelde, zult u deze nu als een 4XL bestellen.

Hieronder vindt u de wijzigingstabel:

Oude maat Nieuwe maat
XS XS
S S
M M
L L
XL XL
XXL XXL
3XL 3XL
5XL 4XL
7XL 5XL
6XL
7XL
8XL

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor vragen betreft Tricorp werkkleding kunt u ons altijd bellen of mailen. Wilt u grotere aantallen bestellen van Tricorp werkkleding, of wilt u uw kleding laten bedrukken met uw logo, vraag dan een offerte op.