Waar koop ik werkkleding?

Als je jezelf de vraag stelt: Waar koop ik werkkleding? Dan hebben wij het simpele antwoord: ‘op heel veel plekken!’. Werkkleding kan je offline of online kopen. Offline betekent dat je naar een winkel gaat en daar de kleding past, online is gewoon via een webshop.

Als u in de buurt bent van Montfoort, dan kunt u naar onze winkel komen en daar de kleding kopen. Wij hebben van veel merken een selectie welke u kunt passen en proberen. Let op: Op onze webshop hebben we het gehele assortiment van alle merken.

Het voordeel van onze winkel is dat u ook gelijk werkschoenen, werkklompen en aanverwante veiligheidsartikelen kunt bekijken en kopen. Maar ook hier geldt; de meest voorkomende type schoenen hebben we op voorraad, maar voor het gehele assortiment kunt u beter online kopen.

Wilt u dus het gemak hebben van vanaf uw telefoon werkkleding kopen, dan kunt u terecht op onze webshop: www.cdm-bedrijfskleding.nl Via dit kanaal verkopen wij heel veel verschillende top-kwaliteit werkkleding merken. U kunt zoeken op type kleding (werkbroek ,werkjas, etc), op soort kleding (reflectie kleding, dames werkkleding, etc.) of op beroepskleding.

Even terug: U bent niet in de buurt van Montfoort en wil toch werkkleding kopen bij een winkel, dan zijn er de volgende opties:

  • Bouwmarkten (denk hierbij aan een praxis, gamma).
  • IJzerwarenzaken (bijvoorbeeld een Gerritsen).

Maar let op: U heeft een grote kans dat deze winkels ook maar een klein assortiment in hun winkels hebben liggen. Wij raden u toch aan om via de webshop kleding te bestellen. Het is bij ons ook mogelijk om de kleding op te halen in Montfoort (wij bellen u wanneer u de kleding kunt ophalen).  Weet u niet precies welke kledingmaat u hebt? Bij veel merken hebben wij een speciale maattabel gemaakt, zodat u uw maat kunt opzoeken. Mocht het nu net te krap of te los zitten, dan kunt u de kleding altijd retourneren.

Heeft u nog meer vragen? schroom niet en bel of mail ons!