Werkkleding voor de bouw – Online of in onze winkel kopen!

Werkkleding voor de bouw

Werkkleding Bouw

Werkkleding is over het algemeen beroepsafhankelijk. Zo is het dat een tuinman andere eisen heeft dan een schilder, en iemand in de bouw heeft andere werkkledingeisen dan een schoonheidsspecialist. We proberen hier aan te geven welke werkkleding geschikt is voor de bouw. Zo geven wij een aantal werkkleding merken, punten waar u op kunt letten en een aantal meest verkochte werkkledingstukken voor de bouw.

Wat we al hadden aangegeven, voor elk beroep heb je andere werkkleding eisen. Zo heb je ook in de bouw uiteraard weer verschillende onderverdelingen. Zo heeft een loodgieter weer andere eisen dan een wegenbouwer, terwijl ze wel in de categorie ‘bouw’ kunnen vallen. Wij concentreren ons op dit moment op wegenbouwers, huizenbouwers en de zzp-klussers / aannemers.

Eisen voor werkkleding in de bouw

Een goede pasvorm, stevige stoffen, zichtbaarheid in het donker en herkenbaarheid zijn essentiële eigenschappen die werkkleding moet hebben. Een goede pasvorm krijg je over het algemeen al snel bij de goede werkkledingmerken (hierover straks meer) door te meten. “meten is weten” wordt vaak gebruikt in de bouw, en het is niet minder waar bij de kleding die je draagt. Elk merk heeft maattabellen om de juiste pasvorm te verkrijgen, gebruik deze dan ook bij het aanschaffen. Stevige stoffen is het minste wat je mag verwachten bij werkkleding voor de bouw. Zo hebben werkkledingmerken als Blaklader, Snickers, FHB, Dassy en F. Engel al een goede ’trackrecord’ qua kwaliteit in hun werkkleding. Ze maken over het algemeen gebruik van o.a. Cordura op plekken die veel te voortduren krijgen. Ook maken ze gebruik van dikkere kwaliteit stof (250 gr/m2 +).

Wanneer je in het donker werkt is 1 ding essentieel: Dat je wordt gezien! Daarom het is van belang om hoge zichtbaarheid werkkleding (high vis, high visibility) te dragen. Mocht je niet zeker zijn of de kleding inderdaad hoge zichtbaarheid is, bekijk dan de kenmerken / productomschrijving van de werkkleding en zoek naar EN ISO 20471. Dat is de normering voor High Vis.

Werkkleding merken voor de bouw

De volgende werkkledingmerken zijn niet gerangschikt van beste tot … het is een greep uit ons assortiment. Het voordeel is wel bij onderstaande merken dat ze een goed assortiment hebben. Ze hebben zowel non high vis als high vis, hoge kwaliteit werkbroeken, werkjassen en overalls. Mocht je dus voor 1 merk gaan, dan kan je bij de onderstaande merken alles halen.

Blåkläder

Blaklader workwear

Bekijk alle werkkleding van Blaklader op : Blaklader Werkkleding

Dassy

Dassy Workwear

Meer weten over het merk? Ga dan naar: Dassy Workwear

FHB

FHB

Meer weten over het merk? Ga dan naar: FHB

Snickers

Snickers Werkkleding

Meer weten over het merk? Ga dan naar: Snickers

Werkkleding voor de bouw bedrukken

Herkenbaarheid met uw logo is ook mogelijk. Zo kan iedereen zien welk bedrijf je representeer. Wat u het beste kunt doen is een offerte aanvragen. U geeft aan welke werkkleding u nodig heeft, de hoeveelheid en maten en geef uw logo op. U krijgt dan een scherpe offerte op maat. Vraag hier uw offerte op.