10% korting op kleding met code: warmweer (m.u.v blaklader)

In een veeleisend werkveld als het uwe neemt u het zekere voor het onzekere. U neemt de juiste veiligheidsmaatregelen, biedt uw werknemers goede voorwaarden en hult hen in beschermende kleding. En die werkkleding is natuurlijk niet compleet zonder de beste voetbescherming. Omdat u niets aan het toeval overlaat, vertrouwt u op de decennialange ervaring van namen als Jallatte.

Dit Franse merk werd in 1947 opgericht door Pierre Jallatte. Door de jaren heen hebben Pierre en zijn opvolgers hun producten verfijnd. Met zoveel ervaring weet Jallatte een extreem hoog niveau te halen op het gebied van esthetiek, veiligheid en comfort. Dankzij een fabriek in Tunesië weet Jallette tevens de productiekosten te drukken. Uit de fabriek rollen vooral werkschoenen en werklaarzen.

Topkwaliteit werklaarzen en werkschoenen

Over productie gesproken: de deskundigen van Jallatte besteden veel aandacht aan het ontwikkelingen van revolutionaire materialen. Composieten als Lightane™ en Softane™ zijn daar het resultaat van. Alle grondstoffen hebben rigoreuze tests doorstaan om hun geschiktheid voor verwerking in de veiligheidsschoenen te garanderen. Met de producten van Jallatte biedt u uw werknemers zekerheid en comfort, zodat ze optimaal hun werk kunnen doen.

Bestel zonder verzendkosten

Bij CDM Bedrijfskleding betaalt u altijd een scherpe prijs. Dat is geen loze kreet, maar een keiharde garantie. Vindt u de schoenen en laarzen van Jallatte namelijk ergens anders voor een lager bedrag, dan passen wij meteen onze prijzen aan. Zo zeker zijn wij van onze zaak en zo stevig onderhandelen wij met de merken die wij in onze werkkleding-webwinkel voeren.

Daarnaast is het prettig om te weten dat wij boven de 35 euro geen verzendkosten in rekening brengen. Of u nu één paar werklaarzen of veiligheidsschoenen bestelt, of juist veel meer artikelen nodig heeft, CDM Bedrijfskleding betaalt de verzending. De prijzen die u op deze site ziet, zijn dan ook meteen de eindbedragen. Geen wonder dat wij voor veel bedrijven de logische winkel zijn als het gaat om Jallatte-producten.

Contact