Disposable overalls

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Disposable overalls online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Disposable overalls neem dan contact met ons op.

Wegwerpoveralls

Wegwerpoveralls? Onwillekeurig denkt u dan toch aan overalls van mindere kwaliteit. Wegwerpoveralls van CDM Bedrijfskleding bewijzen echter het tegendeel en laten zien dat beschermende kleding voor eenmalig gebruik ook van de beste kwaliteit kan zijn. En dat moet ook, omdat de wegwerpoveralls optimale bescherming moeten bieden tegen onder meer chemische stoffen en schadelijke bacteriën.

Wegwerpoveralls bieden optimale bescherming tegen schadelijke stoffen

Als werkzaamheden verricht worden op vervuilde grond of in aanraking komt met chemische stoffen draagt u bij voorkeur een wegwerp overall. Dat geldt ook als u in aanraking kunt komen met schadelijke bacteriën en chemicaliën. De wegwerpoveralls bieden optimale bescherming maar raken dermate vervuild tijdens de werkzaamheden, dat u ze aan het einde van de dag of van de werkzaamheden op die dag weg moet gooien. Op die manier kunnen de schadelijke stoffen niet in aanraking komen met werkkleding en geniet u dus van optimale bescherming.

Overalls bieden optimale bewegingsvrijheid en zijn ademend

De wegwerpoveralls werken vlam vertragend en bieden de best denkbare bescherming tegen stofdeeltjes, nevels en sprays. Uiteraard laten ze wel lucht door en gaat het om ademende overalls. Uiteraard bieden de wegwerpoveralls optimale bewegingsvrijheid. Overigens draagt u de wegwerpoveralls over uw thermisch beschermende kleding, dus nooit direct op de huid. De wegwerp overall beschikt over een capuchon en heeft elastiek bij de polsen, de taille en de enkels.

In alle maten en in verschillende kleuren beschikbaar

Bij CDM Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid aanbod van wegwerpoveralls van onder meer de merken Microgard, 3M, M-Safe en DuPont. De wegwerpoveralls bieden steeds de optimale bescherming specifiek voor de werkzaamheden die u gaat verrichten. De wegwerpoveralls zijn beschikbaar in alle maten en in verschillende en opvallende kleuren.

Ook voor werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires

Met de wegwerpoveralls van CDM Bedrijfskleding kunt u veilig werken op vervuilde grond, chemische stoffen, schadelijke bacteriën en chemicaliën. Behalve wegwerpoveralls biedt CDM Bedrijfskleding ook een prachtig aanbod werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires, steeds van de beste kwaliteit en voor de beste denkbare bescherming op de werkvloer.

Contact