Snickers Werkkleding

Snickers WorkwearSnickers Werkkleding is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Snickers stimuleerd al meer dan 40 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van de werkelijke behoeften van kundige vakmensen die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen.

Snickers werkkleding streeft er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. En ze altijd in de voorlinie te houden.

Voor de juiste pasvorm kunt u het beste de Snickers Werkkleding Maattabel raadplegen! Voor de officiele website gaat u naar Snickers Workwear

Snickers Werkkleding Producten

Geschiedenis

In 1975 was de elektricien Matti Viio het zat dat zijn werkkleding gewoon niet goed genoeg was. Hij had al meerdere malen aanpassingen, aan de kleding waarin hij moest werken voorgesteld, maar niemand luisterde.

Matti ViioTen slotte verloor hij zijn geduld en werd hij echt boos: "Op een dag kwam ik thuis uit mijn werk en ontwierp ik mijn eigen werkkleding! Dat was mijn protest tegen de bestaande werkkledingindustrie. Ik wilde laten zien dat vakmensen zoals ik onze trots en kennis hebben en dat wij net zoveel behoefte aan respect hebben als alle andere groepen uit de samenleving." En zo is het merk Snickers Workwear geboren.

Tot op de dag van vandaag is Snickers een top merk qua werkkleding. Snickers werkkleding is vooral populair onder de mensen die in de bouw werken. Maar ook voor de doe-het-zelfer hebben ze de juiste kleding om lekker te klussen! 

Wilt u uw Snickers werkkleding laten bedrukken met uw eigen logo? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

Contact