15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Sioen Bodywarmers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sioen Bodywarmers online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Sioen Bodywarmers neem dan contact met ons op.

Binnen het aanbod werkkleding is de bodywarmer een veel gedragen en veel verkocht kledingstuk. Dat heeft niet alleen te maken met de warmte die een bodywarmer u biedt, maar zeker ook met de hippe uitstraling die de bodywarmer nou eenmaal heeft. Groot voordeel is dat de bodywarmers zeer licht dagen, maar wel voor heerlijke warmte zorgen.

Wij bieden u bodywarmers van de bekende merken en in alle denkbare uitvoeringen

Natuurlijk ontbreekt de bodywarmer werkkleding niet in het uitgebreide aanbod van CDM Bedrijfskleding. U kunt kiezen uit bodywarmers van de merken:

Dat zegt eigenlijk al genoeg, want alle toonaangevende merken bieden dus bodywarmer werkkleding, die stuk voor stuk voor warmte zorgen tijdens de koudere winterdagen en in zo goed als alle gevallen licht dragen.

Bodywarmers op maat en tegen zeer betaalbare prijzen bij CDM Bedrijfskleding

Wie de bodywarmer werkkleding nader onder de loep neemt, die ziet steeds fraai vormgegeven (veelal) softshell uitvoeringen met meer dan voldoende zij- en borstvakken, met binnenzakken, een afwerking met een elastische band en met steeds het beste draagcomfort. Er zijn bodywarmers met speciale vakjes voor de smartphone, met verlengd rugpand om de kou nog beter te weren. Uiteraard heb je bodywarmer werkkleding ook in opvallende kleuren die het werken op minder goed verlichte werkplekken een stuk veiliger maken. U kunt prima bodywarmers kopen met kin bescherming, met aanpasbare taille, met een extra windvanger in het armgat en extra reflectiebiezen.

Laat uw bodywarmer personaliseren en extra opvallen: kies voor bedrukking

Uiteraard koopt u bij ons bodywarmer werkkleding tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en u kunt bij ons bovendien uw bodywarmer personaliseren door voor bedrukking te kiezen. Een bodywarmer leent zich daar uitstekend voor en ook in dat opzicht kunnen we tegen zeer scherpe prijzen voor de beste bedrukking zorgen. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Vergeet daarnaast zeker ook niet om onze andere werkkleding te bekijken, net als het uitgebreide aanbod werkschoenen, werklaarzen en klompen. Bovendien bieden we u alleen de beste accessoires en dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

Contact