15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Havep Amerikaanse overalls

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Havep Amerikaanse overalls online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Havep Amerikaanse overalls neem dan contact met ons op.

Binnen het royale aanbod overalls dat CDM Bedrijfskleding te bieden heeft, nemen Amerikaanse overalls een bijzondere plaats in. Deze overalls worden overigens ook wel bretelbroek genoemd. Behalve comfort en altijd voldoende bewegingsvrijheid biedt de Amerikaanse overall bescherming tegen onder meer vuil en spatten. De Amerikaanse overalls bieden voldoende zakken en vaak extra bescherming bij de knieën.

Amerikaanse overalls in alle soorten en maten

Toonaangevende merken als Blaklader, F. Engel, Havep, Hydrowear en Tricorp bieden meer dan uitstekende Amerikaanse overalls. Zeker in de agrarische sector en in de bouw wordt de bretelbroek volop gedragen en dat naar volle tevredenheid. De Amerikaanse overall is verstelbaar en beschikt over elastische schouderbanden. Die schouderbanden klikt u eenvoudig los en maakt u ook al gemakkelijk strakker, ook afhankelijk van de weersomstandigheden waarin u werkt.

Zeer lichte overalls en extra bescherming rondom uw knieën

Amerikaanse overalls zijn altijd heerlijk licht en zijn voorzien van voldoende zakken. Uiteraard heeft de Amerikaanse overall voldoende zakken en bestaat er ook de reflecterende uitvoering. Daardoor kunt u ook op de onverlichte locaties prima en zichtbaar uw werk doen. De Amerikaanse overall heeft vaak extra bescherming rondom de knieën en deze overall doet u gemakkelijk aan en uit en stelt u zo af dat ie steeds als gegoten zit. Bovenal biedt de Amerikaanse overall bescherming. Pas daarna speelt het uiterlijk van de Amerikaanse overall een rol. Want de bretelbroeken zijn nadrukkelijk met de tijd meegegaan en u heeft ze in zeer modieuze uitvoeringen. U kunt de Amerikaanse overalls vaak uitbreiden met afrisbare zakken. Voor als u extra opbergruimte behoeft.

CDM Bedrijfskleding biedt alles op het gebied van werkkleding

Bent u toe aan een nieuwe Amerikaanse overall van de beste kwaliteit? Wilt u optimale bescherming tijdens uw werkzaamheden? Bestel dan online uw Amerikaanse overall bij CDM bedrijfskleding. Voordeel is zeker de snelle levering die CDM Bedrijfskleding u kan garanderen, zoals CDM bedrijfskleding ook al bekend staat om de zeer scherpe prijzen. Behalve voor Amerikaanse overalls biedt CDM Bedrijfskleding alles op het gebied van werkkleding van werkbroeken tot werklaarzen en van klompen tot werkschoenen, CDM bedrijfskleding heeft het allemaal. De prijs- kwaliteitsverhouding is wat de gigant onderscheidt ten opzichte van andere aanbieders en als geen ander weet CDM bedrijfskleding dat u snel over uw overall wilt beschikken.

Contact