Rally overalls

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rally overalls online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Rally overalls neem dan contact met ons op.

Behalve voor de beste werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en werkklompen vindt u in onze webshop ook een aantrekkelijk aanbod rally overalls. Ondanks de uitstekende kwaliteit die geleverd wordt, wordt de wekkleding tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Bovendien kunnen wij desgewenst uw werkkleding bedrukken. Vraag er na en ontvang van ons een scherpe offerte. Een ding is zeker; in onze rally overalls geniet u steeds optimale bewegingsvrijheid en dat voor allesbehalve de hoofdprijs.

De rally overall met rits valt vooral op door het draagcomfort en de bewegingsvrijheid

U kunt een rally overall best een overall met rits noemen. Vaak is sprake van een tweeweg ritssluiting die dus ook van de onderkant open kan. Verder valt de rally overall vooral op door het draagcomfort en het feit dat de rally overall in verschillende opzichten te verstellen is. De rally overall heeft elastiek in de rug en een duimstokzak. Bovendien beschikt de rally overall over rugplooien om zo extra bewegingsvrijheid te bieden. De pijpen van de rally overall zijn voorzien van stekdrukkers. De rally overalls zijn van 100 procent katoen en zijn beschikbaar in de kleuren korenblauw, zwart, rood en flessengroen. Ook de opbergmogelijkheden van de rally overall zijn indrukwekkend te noemen.

Rally overalls tegen een zeer scherpe prijs- kwaliteitsverhouding

In onze webshop vindt u alleen de beste rally overalls waarbij vooral die van het merk Havep opvallen. De prijs- kwaliteitsverhouding is opvallend te noemen want u koopt steeds de beste rally overalls tegen een zeer scherpe en dus aantrekkelijke prijs. De rally overalls in ons assortiment bieden alles wat je van een overall met rits verwacht, en garanderen bovendien steeds optimaal draagcomfort. Ongeacht welke werkzaamheden er ook in de rally overall uitgevoerd kunnen worden, de fraaie kleuren die geleverd kunnen worden maken het ook nog eens een fraai werkkledingstuk om te dragen en om in gezien te worden.

Ook ons overige aanbod mag er beslist zijn

Checkt u zeker ook het andere aanbod van werkkleding dat we te bieden hebben in de vorm van alle mogelijke werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires. Allemaal bijzonder de moeite waard en kwalitatief meer dan uitstekend. En: allemaal tegen een zeer betaalbare prijs bovendien.

Contact