Poloshirts korte mouwen

Artikelen 1 tot 20 van 1146 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 1146 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Poloshirts korte mouwen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Poloshirts korte mouwen neem dan contact met ons op.

Poloshirts met korte mouwen

Poloshirts korte mouwen is zeer geschikt voor de warmere dagen. Een bekende naam van zulk soort poloshirts zijn de poloshirts shortsleeve (of zelfs kort aangegeven: SS). Dit in tegenstelling dus tot de lange mouwen, die longsleeve (L/S) worden genoemd. De poloshirts zijn er in verschillende kleuren, kwaliteiten, stofsamenstellingen en merken te vinden. Maar de overeenkomst is wel het karakteristieke polokraag met de knoopjes.

Korte mouwen voor hem en haar

Voor de poloshirts met korte mouw hebben wij de categorie nog onder gesplitst in dames en heren. Zoals u waarschijnlijk weet heeft een vrouw een toch andere pasvorm dan een heer. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal dat wij dit onderscheid maken ook in deze categorie. Zo kunt u nog sneller uw juiste shirt vinden met de juiste pasvorm. 

Top #3 best verkochte poloshirts met korte mouwen

Wij verkopen de polo's in veel verschillende merken. De top #3 best verkochte merken van de poloshirts met korte mouw zijn: 

Bedrukken van uw poloshirts

De poloshirts die wij verkopen worden vaak bedrukt met een logo. Dit kan zowel op de voorkant (95% is dat linkerborst positie) als op de achterkant. Omdat elk logo toch anders is hebben wij een speciaal formulier gemaakt waar u een speciale offerte kunt opvragen. Schroom niet en stuur ons uw offerteaanvraag via dit formulier: Offerte aanvragen. 

Contact