Poloshirts lange mouwen

Artikelen 1 tot 20 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Poloshirts lange mouwen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Poloshirts lange mouwen neem dan contact met ons op.

Poloshirts met lange mouwen

Polo lange mouwen is zeer geschikt voor de koudere dagen. In tegenstelling tot een overhemd is een polo shirt lange mouw iets luchtiger en sportiever. Een bekende naam van zulk soort poloshirts zijn de poloshirts longsleeve (of zelfs kort aangegeven: L/S LS). Dit in tegenstelling dus tot de korte mouwen, die shortsleeve (S/S) worden genoemd. De poloshirts zijn er in verschillende kleuren, kwaliteiten, stofsamenstellingen en merken te vinden. Maar de overeenkomst is wel het karakteristieke polokraag met de knoopjes.

Lange mouwen voor hem en haar

Voor de poloshirts met lange mouwen hebben wij de categorie nog onder gesplitst in dames en heren. Zoals u waarschijnlijk weet heeft een vrouw een toch andere pasvorm dan een heer. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal dat wij dit onderscheid maken ook in deze categorie. Zo kunt u nog sneller uw juiste polo vinden met de juiste pasvorm. 

Top #3 best verkochte poloshirts met lange mouwen

Wij verkopen de polo's in veel verschillende merken. De top #3 best verkochte merken van de poloshirts met lange mouw zijn: 

Bedrukken poloshirts met lange mouwen

De poloshirts die wij verkopen worden vaak bedrukt met een logo. Dit kan zowel op de voorkant (95% is dat linkerborst positie) als op de achterkant. Omdat elk logo toch anders is hebben wij een speciaal formulier gemaakt waar u een speciale offerte kunt opvragen. Schroom niet en stuur ons uw offerteaanvraag via dit formulier: Offerte aanvragen. 

Contact