15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Hydrowear Korte werkbroeken

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Hydrowear Korte werkbroeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Hydrowear Korte werkbroeken neem dan contact met ons op.

Zeker in de zomermaanden is het heerlijk werken in korte werkbroeken. Let wel, die draagt u alleen als u werkzaamheden verricht en bescherming van de benen niet per se noodzakelijk is. Want in alle andere gevallen kiest u– hoe warm het ook is- altijd voor een lange en dus beschermende werkbroeken. Veiligheid gaat immers voor alles. Met uw benen neemt u uiteraard geen enkel risico tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Bij CDM Bedrijfskleding vindt u een fraai aanbod van korte werkbroeken, heerlijk voor tijdens de warmere zomermaanden.

Er is zeker wat te kiezen als het gaat om korte werkbroeken

Als het gaat om korte werkbroeken heeft CDM Bedrijfskleding een ruim aanbod. Wij hebben ze in uitvoeringen met holsterzakken en de meeste korte werkbroeken zijn geproduceerd van polyester en katoen. De korte werkbroeken zijn vaak geïmpregneerd en hoe kort de broek ook is, er zijn altijd voldoende zakken beschikbaar. Voor wie al vroeg begint als het nog niet helemaal licht is of gewoon ter extra bescherming zijn er ook voldoende korte werkbroeken in fluorescerende uitvoering verkrijgbaar, waardoor u altijd en overal goed zichtbaar bent.

Korte werkbroeken van de bekende merken

CDM Bedrijfskleding biedt veel als het gaat om korte werkbroeken. Daarbij worden bekende merken als Blaklader, Fristads, Dassy en Snickers gevoerd. Werkkleding in het algemeen en zeker de korte werkbroeken in het bijzonder zijn behalve functioneel ook nog eens trendy. Daarom ook zijn de korte werkbroeken in tal van verschillende kleuren beschikbaar. Alsof u gewoon een hippe korte broek draagt tijdens het werk. In werkelijkheid zijn de korte werkbroeken zeer functioneel en met stretch uitgevoerd rond het kruis om zo meer bewegingsvrijheid te creëren. De korte werkbroeken zijn industrieel wasbaar en de zakken zijn versterkt. Bovendien hebben wij uitvoeringen met metalen knopen en een D-ring in de plooi. Bij korte werkbroeken heeft u vaak te maken met sluitingen van klittenband. De steekzakken van de korte werkbroeken bieden altijd ruim voldoende opbergmogelijkheden.

Ook voor lange werkbroeken en werklaarzen

Ook voor korte werkbroeken bent u bij CDM Bedrijfskleding dus aan het juiste adres. De korte werkbroeken worden snel geleverd en de prijzen zijn altijd bijzonder scherp. Behalve voor trendy korte werkbroeken bent u bij CDM Bedrijfskleding ook meteen op de juiste plek als het gaat om werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires. Uiteraard vindt u er ook een zeer uitgebreide collectie lange werkbroeken, die onder alle omstandigheden de best denkbare bescherming bieden.

Contact