15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Hydrowear Softshell jassen

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Hydrowear Softshell jassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Hydrowear Softshell jassen neem dan contact met ons op.

Nergens anders vind je een zo prachtig aanbod softshell werkjassen als bij CDM Bedrijfskleding. Deze warme en zachte jassen passen precies bij het overige aanbod aan werkkleding van CDM bedrijfskleding, het adres waar je steeds gegarandeerd de laagste prijs betaalt. Want dat is de zekerheid die je hebt als je softshell werkjassen bij deze specialist in bedrijfskleding koopt.

Speciale aandacht voor softshell werkjassen bij CDM Bedrijfskleding

CDM Bedrijfskleding heeft speciale aandacht aan de collectie softshell werkjassen besteed. En dus vind je alleen de mooiste en beste softshell werkjassen van gerenommeerde merken als Fristads, Cuther & Buck, Blaklader, Clique, Tricorp, Printer, Snickers, Harvest en Craft. De jassen zijn er in uitvoeringen met half rits en half zip en met volledige rits of zip. De genoemde merken bieden perfecte kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen de kou, daarnaast beweeg jij je vrij in deze jassen en kun je dus steeds prima werk leveren.

Softshell werkjassen die je ook gewoon casual kunt dragen

Dassy heeft een erg groot aanbod met uitstekende water- en winddichte stof, een stof die ademt bovendien. Dassy biedt de softshell werkjassen zelfs kinbescherming. Dassy biedt softshell werkjassen van 10 procent polyester. De softshell werkjassen van Fristads zou je ook gewoon casual kunnen dragen, zo fraai zijn deze jassen afgewerkt. Fristads werkt met een flexibele teddyvoering en de jassen worden niet zelden omschreven als zacht- en windstil. Uiteraard zijn de jassen water- en windafstotend, zijn extra verstevigd op kwetsbare delen en heeft een afneembare capuchon. De achterzijde is verlengd en elastisch.

Met extra zichtbaarheid en extra uitstraling

Met de softshell werkjassen van CDM Bedrijfskleding kun je steeds prima uit de voeten en bovendien geven de fraaie jassen jouw onderneming extra uitstraling. Dat doen ook die van Blaklader in bijvoorbeeld marineblauw of geel en met aandacht voor extra zichtbaarheid. Deze jassen bieden steeds de perfecte pasvorm en de achterzijde van de jassen zijn bovendien te verlengen. Hydrowear biedt ook al perfecte softshell werkjassen, uiteraard zoals we van Hydrowear gewend zijn in extra opvallende kleuren. Hydrowear werkt met een mesh polyester voering en uitritsbare mouwen. In de taille is bovendien een aansnoerkoord aangebracht.

Contact