Winterbroeken

Artikelen 1 tot 20 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Winterbroeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Winterbroeken neem dan contact met ons op.

Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk om je tijdens je werkzaamheden goed te beschermen tegen de kou. En dat kan getuige het royale aanbod aan winter werkbroeken dat CDM Bedrijfskleding voor je in het assortiment heeft opgenomen. Met dergelijke kwalitatief uitstekende winterbroeken hoeft niemand het nog koud te krijgen. Hoe goed Koning Winter ook zijn best doet.

Unieke collectie winter werkbroeken van de bekende merken

Je vindt bij CDM bedrijfskleding een unieke collectie winter werkkleding. Binnen dat aanbod speelt de winter werkbroek een prominente rol. In het uitgebreide aanbod van CDM Bedrijfskleding vind je winter werkbroeken van de bekende merken zoals bijvoorbeeld Fristads, Blaklader, Printer, Workzone, Snickers, Harvest, Dassy, Craft en F. Engel.

Een sneeuwvanger in de broekspijpen van de winter werkbroek

Mooi voorbeeld is wel de Flame High Vis van Fristads, die ook winter werkbroeken in fraai zwart en marineblauw aanbiedt overigens. Bijzonder zijn zeker ook de winter werkbroeken die zijn uitgerust met het Airtech systeem. Deze winter werkbroeken zijn zowel wind- als waterdicht en zijn gemaakt van ademend materiaal. In de broekspijpen van de broek is een sneeuwvanger gemaakt. En zo biedt elk merk zo zijn specifieke eigenschapen die werken in de winter prima mogelijk maken.

Winter werkbroeken van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs

 Hydrowear heeft ook de winter werkbroeken in de bekende felle kleuren. Opvallend is wel de uitvoering Andorra, helemaal in de kleur oranje. Deze broeken hebben stepvoering en een verhoogd rug gedeelte. Zelfs de steekzakken van deze broek bestaat uit fleece. Bij CDM Bedrijfskleding koop je winter werkbroeken van alleen de beste kwaliteit tegen gegarandeerd de laagste prijs. Dat is een zekerheid. Vergeet ook niet de onderkleding en de sokken die CDM bedrijfskleding in het aanbod heeft opgenomen mee te nemen. Want dan ben je helemaal verzekerd van optimale bescherming in de wintermaanden.

Contact