Blåkläder Vesten

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uiteraard ontbreken de Blaklader vesten niet in het zeer uitgebreide aanbod van bedrijfskleding bij CDM Bedrijfskleding. Blaklader is een begrip in de wereld van werkkleding en dat is met de vesten niet anders. Bij CDM Bedrijfskleding koopt u kleding van dit merk voor een altijd zeer aantrekkelijke prijs.

Voor op het werk en in uw vrije tijd

De vesten van Blaklader zijn onderscheidend. Dit alleen al vanwege het simpele feit dat u de vesten zowel op het werk als in uw vrije tijd kunt dragen. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat Blaklader er met de vesten opnieuw in geslaagd is om functionaliteit te koppelen aan uitstraling en een zeer modern, hip design. Er zijn diverse uitvoeringen van het Blaklader vest. Zo zijn ze beschikbaar in de reflectieklasse 1 tot 3 en zijn geel en blauw toch wel de kleuren die gebruikt zijn.

De vesten van Blaklader vallen zeker ook op door de uitstekende ventilatie en elasticiteit en het softshell materiaal dat extra is aangebracht op de schouders, de mouwen en op de achterkant van het vest. Dit zorgt namelijk voor extra duurzaamheid. De vesten van Blaklader die u voor de meest aantrekkelijke prijs aanschaft bij CDM Bedrijfskleding zijn gemaakt van honderd procent polyester.

Veilige Blaklader vesten

De gebreide vesten van Blaklader vallen op door de contrasterende rits en de elastische banden. Ook bijzonder is het verlengde rugpand en de kraag die met fleece gevoerd is. Uiteraard zijn er Blaklader vesten die high visible zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van het moderne vest. Het maakt de vesten van Blaklader echter wel veiliger, ook bepaald niet onbelangrijk. Koopt u uw Blaklader vest bij CDM Bedrijfskleding, dan koopt u het beste vest tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Contact