10% kassakorting op alle Winterjassen

Carhartt Bodywarmers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Bodywarmers online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Bodywarmers neem dan contact met ons op.

Heel bijzonder binnen de beschikbare werkkleding is wel de bodywarmer van het merk Carhartt. Bijzonder vanwege de gekeverde kwaliteit, het draagcomfort en de bescherming die het biedt tegen de kou. De bodywarmers zijn van bijzondere materialen, meerlagig en maken vrijuit werken onder alle omstandigheden prima mogelijk.

Carhartt Bodywarmers voor de beste prijs

Carhartt bodywarmers passen precies binnen het aanbod aan bedrijfskleding dat CDM Bedrijfskleding biedt. Bij deze specialist in werkkleding vind je alleen de beste kleding van de beste merken. Bovendien heb je er de garantie dat je nooit een cent teveel betaald. De prijs- kwaliteitsverhouding van de werkkleding is nergens anders beter. Kijken we naar de Carhartt bodywarmers, dan zijn die in verschillende uitvoeringen leverbaar. Bekende uitvoeringen zijn:

  • Gilliam Vest
  • Fallon
  • Force Delmont

Kwaliteit en uitstraling worden gecombineerd met functionaliteit

Gilliam Vest heeft een heel bijzondere nylon quilt voering. De bodywarmer is waterafstotend en heeft een zak op de borst en twee voorzakken. De manchetten zijn met klittenband verstelbaar en een zoom die met trekkoord verstelbaar is. De Fallon is een relaxed fit bodywarmer met polyester sweater fleece en waterafstotende eigenschappen. Aan de voorkant vind je twee steekzakken met een rits. Gemene deler van de bodywarmers is dat ze kwaliteit en uitstraling weten te combineren me functionaliteit.

Behalve Carhartt bodywarmers vind je bij CDM Bedrijfskleding heel veel meer kwalitatief uitstekende werkkleding. Het is bovendien de plek waar jij je werkkleding laat bedrukken. Met andere woorden; op het gebied van werkkleding vind je er alles onder één dak.

Carhartt bodywarmer voert vocht af en bestrijdt geur op antibacteriële wijze

In het aanbod van CD bedrijfskleding mag zeker ook de Force Delmont niet ontbreken. Deze Relaxed Fit bodywarmer voert vocht af voor meer comfort en het bestrijdt geur met een antibacteriële afwerking. Bovendien is sprake van een driedubbel gestikte hoofdnaad.

Contact