Carhartt Broeken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Broeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Broeken neem dan contact met ons op.

In het bijzonder uitgebreide aanbod van CDM Bedrijfskleding vind je uiteraard ook de werkbroeken van het merk Carhartt. De Amerikaanse aanbieder  staat bekend om de robuuste constructies en de innovatieve ontwerpen en de zeer uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt staat daarnaast synoniem voor duurzaamheid en comfort. En dus past dit merk perfect bij de rest van het indrukwekkende aanbod van CDM bedrijfskleding.

De Carhartt Breken worden tegen de laagste prijs aangeboden

Neem een Carhartt broek van het type Duck. Schaf je die aan, dan koop je een broek van 100 procent katoen en van zacht eendendons. De steekzakken zijn verstevigd en je hebt met de Carhartt broeken de beschikking over meerdere gereedschapsvakken. Er is ruimte voor een hamerlus en vaak zijn de naden driedubbel gestikt. Carhartt broeken worden niet voor niets veelvuldig gebruikt in de bouw- en productiewereld, terwijl ook agrariërs er prima mee uit de voeten kunnen. Het geeft de veelzijdigheid van de Carhartt broeken aan. En natuurlijk koop je de broeken bij ons standaard voor de laagste prijs. Dat maakt de prijs- kwaliteitsverhouding van de broeken van Carhartt dan ook simpelweg uitstekend. Bij CDM Bedrijfskleding vind je werkbroeken van onder andere het type:

  • Duck
  • Washed Twill Relaxed Fit
  • Force Extreme Relaxed First
  • Emea Ripstop
  • Firce Brexton Ripstop

Carhartt werkbroeken gemaakt door een toonaangevend familiebedrijf

Carthartt is al langer een vaste waarde bij CDM Bedrijfskleding. Het bedrijf werd in 1889 opgericht. Carthartt is een familiebedrijf en staat bekend als een producent van zeer duurzame kleding. Behalve dat is het een merk dat kwaliteit biedt waarvoor je beslist niet de hoofdprijs hoeft te betalen. De Carhartt broeken sluiten eigenlijk naadloos aan bij de rest van het aanbod van CDM Bedrijfskleding. Daar vind je alle mogelijke werkkleding, werkschoenen en werklaarzen, het is bovendien het adres waar jij je werkkleding kunt laten bedrukken.

Contact