Carhartt Jacks

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Jacks online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Jacks neem dan contact met ons op.

Over veelzijdig gesproken; de werkjassen van het merk Carhartt bieden alle bewegingsvrijheid om gewoon je werk te kunnen doen als het wat kouder is. Daarnaast is het vooral een zeer trendy jas. De jas draag je ook gewoon casual, in je vrije tijd. Opnieuw is Carhartt er dus in geslaagd om functionaliteit te combineren met uitstraling. Daarom vind je ook de Carhartt jassen in het toch al zo grote aanbod van werkkleding van CDM Bedrijfskleding. Het loont zeker de moeite om juist daar je werkkleding te kopen. Je krijgt er namelijk altijd de laagste prijsgarantie.

Fraai en functioneel

Fraai en functioneel. Het geldt voor zo goed als elk type jas van het merk Carhartt. De Bartlett Jacket, Insulated Shoreline, Qd Sawtooth, Full Swing Chore of de Full Swing Steel Jack; stuk voor stuk zijn het jassen die je gewoon in je vrije tijd kunt dragen maar ook gelden als een perfecte werkjas. Neem de Firm Duck Chore Coat, voorzien van borstzak en een geborstelde tricot gevoerde voorzak. De jas heeft een knoopsluiting voor, verstelbare mouwboorden met knopen en een platte zoom.

Carhartt jassen met rits over de gehele lengte

Je kunt echter ook prima uit de voeten met een andere jas van Carhartt in de vorm van de veel gedragen Bartlett Jacket. Deze jas is van 100 procent katoen en heeft een verstelbare trekkoordsluiting. Ook is er ruimte voor twee binnenzakken en een rits over de gehele lengte. Verder is sprake van een droptail en een met een trekkoord verstelbare zoom.

Betaal nooit teveel en doe zaken met CDM Bedrijfskleding

De keuze is groot als het gaat om Carhartt jassen. Ook de Full Swing Chore Coat is namelijk een uitstekende jas om in te werken. Deze jas heeft een dubbele rugplooi en dat biedt meer bewegingsvrijheid. De ellebogen zijn ergonomisch gevormd en de jas heeft een poly fleecevoering in de body. Onder de arm is bovendien sprake van ergonomisch design. Bij CDM Bedrijfskleding betaal je nooit te veel. Dat geldt ook als je besluit om de werkjassen te laten bedrukken. Want ook dat kunstje beheersen de specialisten van CDM bedrijfskleding.

Contact