Carhartt Shirts

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Shirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Shirts neem dan contact met ons op.

CDM Bedrijfskleding is er bijzonder trots op dat het Carhartt in het assortiment heeft opgenomen. Dat geldt voor broeken en zeker ook voor de Carhartt shirts. Ze passen perfect bij de rest van het grote aanbod van de specialist in werkkleding. Carhartt shirts combineren een mooi uiterlijk met veel functionaliteit en aangenaam veel bewegingsruimte. Een Carhartt shirts staat iedereen zoals iedereen er ook uitstekend in kan werken.

Carhartt shirts: je hebt echt wat te kiezen

Je hebt echt wat te kiezen als het gaat om de Carthartt shirts. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en met zowel korte als met lange mouw. Een typisch Carhartt shirt is zeker de Fort Relaxed Fit. Maar ook bekende uitvoeringen als de geruite Hamilton Essential, Force Woven, Rigby Solid en Rugged Prof zijn uitvoeringen van Carhartt shirts die er mogen zijn.

Carhartt shirts van een lichtgewicht katoenen stof

Als we kijken naar de Fort Relaxed Fit, dan zien we een mooi vallend shirt van een lichtgewicht katoenen stof. Het shirt draagt comfortabel en heeft sterke ademende eigenschapen. De shirts zijn voorgewassen en extra zacht voor de huid. Er zitten plooitjes in de mouwen. Dat staat garant voor meer dan voldoende bewegingsvrijheid. En dan maakt het dus niet uit wat je doet. Ook de alom bewierookte Essential is een mooi shirt, een slim fit shirt. Het is gemaakt van 100 procent katoen en het is er in een uitvoering van zowel lange als korte mouwen. Er is hier sprake van een open kraag.

Ook Carhartt shirts met korte mouwen

En zo vind je meer shirts met korte mouwen. Ze maken werken in warmte een stuk aangenamer. Als je dan toch kijkt naar de Carhartt shirts binnen het aanbod van CDM bedrijfskleding, check dan ook de rest. Want dat mag er zeker ook zijn. CDM Bedrijfskleding heeft alle mogelijke werkkleding, werkschoenen en werkklompen. Je laat er bovendien ook de werkkleding bedrukken.

Contact