Carhartt Sweatshirts

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Sweatshirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Sweatshirts neem dan contact met ons op.

Met de Carhartt vesten heb je vesten die meer dan voldoende bewegingsvrijheid bieden om ook tijdens de wat koudere periodes prima te kunnen werken. Sterker nog, de vesten zijn er perfect geschikt voor. Zoals je van Carhartt gewend bent is sprake van een slijtvast en zeer solide product, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid. Bovendien zijn Carhartt vesten zeer rijk uitgerust. Voldoende redenen dus waarom deze vesten een plaats verdienen binnen het zeer royale aanbod van CDM Bedrijfskleding, dé specialist in werkkleding.

De Carhartt vesten zijn er in tal van verschillende uitvoeringen

De Carhartt vesten heb je in verschillende uitvoeringen. De meeste bekende vesten zijn

  • Gilliam Vest
  • Fallon Full-Zip
  • Fallon Vest
  • Shop Vest
  • Force Delmont
  • Washed Duck
  • Mock Neck Vest

Carhartt vesten van uitstekende kwaliteit en bieden veel extra’s

Alle van de genoemde uitvoeringen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden heel veel extra’s, ook afgezet tegen andere aanbieders. Neem de Force Delmont, een vest dat over antibacteriële eigenschappen beschikt en in staat is vlekken daarom los te laten. Het vest heeft een kaartenvak met rits en een rits over de gehele voorkant van het vest dat er daarnaast ook nog eens erg mooi uitziet.

Voering van nylon, gewatteerd met polyester

Ook zeer de moeite waard is het Duck Vest. Het vest weegt slechts 407 gram en beschikt over een heerlijke nylon voering, gewatteerd met polyester. Het Duck vest beschikt daarnaast over een koperen ritssluiting met windbreker. Bij CDM Bedrijfskleding koop je de Carhartt vesten voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat geldt overigens ook voor alle andere werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Bovendien ben je er ook meteen aan het juiste adres als het gaat om het bedrukken van de werkkleding.

Zo vind je alles onder een dak, en dat is wel zo prettig. Met een Carhartt vest koop je een multifunctioneel vest, geschikt om je te beschermen tegen de kou terwijl je op geen enkele manier belemmerd wordt in je werkzaamheden.

Contact