10% kassakorting op alle broeken!

Carhartt Tuinbroeken & Overalls

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Dat CDM Bedrijfskleding de werkkleding van Carhartt in het assortiment opgenomen heeft, is volstrekt logisch. De kleding is zeer veelzijdig in gebruik, is schier onverwoestbaar en maakt werken onder zo goed als alle omstandigheden prima mogelijk. De bewegingsvrijheid is uitstekend. Met Carhartt is bovendien een innovatief bedrijf genoemd. Zo is het onder meer de ontwikkelaar van de bekende Duck stof.

De overalls van Carhartt zijn sterk, duurzaam en slijtvast

Sterk, duurzaam en slijtvast. Dat is wat de werkkleding van Carhartt is. Speciaal de Carhartt tuinboeken en overalls verdienen speciale vermelding. Er zijn amper kledingstukken te bedenken die zo veelzijdig zijn en die zoveel verschillende eigenschappen combineren. In ons aanbod vind je verschillende uitvoeringen van de Carhartt tuinbroeken en overalls. Exemplarisch voor een dergelijke tuinbroek is wel de Duck Bib overall, van de befaamde Duck stof dus. Deze tuinbroek heeft zeer stevige panelen aan de onderkant en beschikt over een liniaal zak. De achterzakken zijn verlengd en de bretels zijn elastisch verstelbaar. Bovendien is er een hamerlus aan het rechterbeen gemaakt.

Stevig en veelzijdige broeken met toch voldoende bewegingsvrijheid

Ook al een aanrader wat betreft Carhartt tuinbroeken en overalls is de Angler Bib, gemaakt van cordura nylon. Er zit mesh in het bovenstuk van deze broek. De naden zijn waterdicht en heeft twee geplooide zakken en een versterkt zitvlak. En zo zijn de broeken zeer veelzijdig en stevig, terwijl ze toch steeds meer dan voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Laat je werkkleding ook meteen bedrukken bij CDM Bedrijfskleding

Logisch dus dat je deze broeken van dit merk bij CDM Bedrijfskleding vindt. Koop je bij deze specialist in bedrijfskleding dan krijg je de laagste prijs garantie. Bovendien kun je er de bedrijfskleding ook op professionele wijze laten bedrukken. En ook dat kan tegen een zeer scherpe prijs. Nergens anders vind je werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en aanverwante producten die tegen een zo scherpe prijs- kwaliteitsverhouding aangeboden worden.

Contact