FHB Overalls

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

De werkkleding die je draagt bepaalt voor een groot deel met hoeveel plezier jij je werk uitvoert. Dat is wellicht ook de reden dat mensen in FHB overalls altijd met een grote glimlach hun werk doen. Binnen het aanbod dat CDM-Bedrijfskleding te bieden heeft, vind je deze veelzijdige overalls dan ook in ruime mate terug. Met FHB overalls werk je heerlijk. Niet voor niets is de aanbieder marktleider in Duitsland, het land waar de onderneming in 1894 opgericht werd.

Veelzijdig en zeer rijk uitgerust, dat zijn de FHB overalls

Buitengewoon veelzijdig en rijk uitgerust. Zo kun je de FHB overalls prima omschrijven. Vooral de FHB overalls in de vorm van de Eckhard en de Pascal worden veel gedragen, en dat is niet voor niets. De FHB overalls Eckhard heeft twee grote zijzakken en twee grote achterzakken. Een duimstok ontbreekt evenmin, net als een vak voor potloden en een vakje voor je smartphone. De kniezakken zijn voorgevormd, de zak hoeken versterkt. Opvallend zijn ook de zeer robuuste bretelgrepen, terwijl ook de zij-inzetten opvallen. Die zijn namelijk elastisch.

Ergonomisch perfecte pasvorm

Je kunt binnen het aanbod van CDM-Bedrijfskleding echter ook prima kiezen voor de FHB overalls in de vorm van de Pascal. De overall is gemaakt van een unieke combinatie van katoen en polyester, een materiaal dat speciaal voor FHB ontwikkeld is. Het ontwerp is ergonomisch perfecte en dat garandeert je extra bewegingsvrijheid. De zij-wiggen zijn bovendien elastisch. Ook deze uitvoering van de FHB overall heeft kniezakken. Bijzonder is zeker ook de innovatieve klepzak sluiting die bij deze overall is toegepast.

Het enorme aanbod van CDM Bedrijfskleding

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs. CDM-Bedrijfskleding biedt ook de overalls van FHB zeer scherp aan. Zeer de moeite waard dus om deze veelzijdige en ijzersterke overalls juist daar aan te schaffen. Bovendien kun je dan ook meteen een indruk krijgen van het gigantische aanbod van bedrijfskleding dat het te bieden heeft.

Contact