FHB Poloshirts

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Ze zijn niet alleen heel fraai maar ook nog buitengewoon functioneel, veilig en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Het moge duidelijk zijn dat de FHB poloshirts er mogen zijn, en dat in alle opzichten. Vanwege de veelzijdigheid past ook dit product van FHB precies in het aanbod van CDM Bedrijfskleding.

FHB Poloshirts uitgevoerd met een polokraag

Ook in het aanbod van CDM Bedrijfskleding is ruimte gemaakt voor FHB poloshirts die met name aangeboden worden in de varianten Konrad, Daniel en Dennis. FHB poloshirts in de vorm van het type Konrad is een tweekleurig shirt met een twee knoops sluiting. Het poloshirt beschikt eveneens over een borstzakje. Er zijn rib boordjes gerealiseerd aan de kraag en de mouwen hebben zijsplitten die optimale bewegingsvrijheid garanderen. Net als de andere varianten heeft ook deze lijn FHB poloshirts een polokraag.

Ook in lange mouw beschikbaar

FHB poloshirts heb je ook in de vorm van het type Daniel. Dit shirt is van 100 procent katoen en beschikt over een extra brede inzet voor de knopen. De pasvorm is getailleerd en de polokraag maakt de Daniel helemaal af. Tenslotte vind je bij CDM Bedrijfskleding nog FHB poloshirts in de uitvoering Dennis, een uitvoering die ook met lange mouw beschikbaar is. Ook dit shirt is voor 100 procent van katoen, heeft een polokraag en een getailleerde pasvorm.

CDM Bedrijfskleding: royaal aanbod en de laagste prijzen

Het is prettig werken in FHB poloshirts, zoveel is zeker. CDM Bedrijfskleding biedt alleen maar kleding die prettig werken mogelijk maken en die veiligheid waarborgen. Dat doen ze steeds tegen de laagste prijzen. Dat en het royale aanbod maken van CDM bedrijfskleding dé plek om al je bedrijfskleding aan te schaffen, net als werkschoenen, werklaarzen en werkklompen.

Contact