FHB T-shirts

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

FHB T-shirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft FHB T-shirts neem dan contact met ons op.

Binnen het bijzonder uitgebreide aanbod van werkkleding dat CDM-Bedrijfskleding te bieden heeft, speelt het merk FHB een belangrijke rol. FHB is een Duitse ondernemer die al jarenlang marktleider is op het gebied van werkkleding in Duitsland. Het bedrijf bestaat al vanaf 1894 en kenmerkend aan de kleding van FHB zijn de twaalf verschillende kleuren waarin de kleding aangeboden wordt.

Specifiek aanbod FHB T-shirts

Als we specifiek kijken naar het aanbod FHB T-shirts in het aanbod van CDM-Bedrijfskleding, dan zien we in elk geval de populaire uitvoeringen Jens en Marc. FHB T-shirts Jens hebben een ronde hals, een hals die is voorzien van elasthan. Het shirt is versterkt met een nekband en heeft dubbele naden aan de hals, de zoom en de mouwen. Dit T-shirt van FHB heeft bovendien een trendy uitstraling en biedt optimale bewegingsvrijheid.

FHB T- shirts bij CDM-Bedrijfskleding

Ook de FHB T-shirts in de Marc uitvoering koppelen uitstraling aan gebruiksvriendelijkheid. Opnieuw is sprake van een ronde kraag en ook nu is elasthan gebruikt. Het shirt heeft dubbel gestikte zomen aan zowel armen als aan de onderkant van het shirt. De kraag is versterkt en het FHB T-shirt heeft geen zijnaad. Er is bovendien gekozen voor een getailleerde pasvorm. De FHB T-shirts zijn van zeer goede kwaliteit en de pasvorm blijft ondanks veelvuldig gebruik steeds uitstekend. De T-shirts van FHB zijn ook nog eens uitstekend te combineren met andere bedrijfskleding van deze Duitse gigant.

Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Behalve T-shirts van FHB biedt CDM-Bedrijfskleding heel erg veel meer. Je vindt er alle soorten werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en ook klompen van verschillende merken en geschikt voor elke doelgroep en elke branche Bij de kleding koop je bovendien allerlei praktische accessoires. CDM-Bedrijfskleding biedt gewoon alles op het gebied van werkkleding en dat tegen de laagste prijzen voor kwalitatief uitstekende producten.

Contact