FHB Vesten

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

CDM Bedrijfskleding is er trots op dat er ook een fraai aanbod FHB vesten gepresenteerd kan worden. Trots, omdat de FHB vesten als uitstekende vesten bekend staan en er zijn voor zowel mannen als vrouwen. De FHB vesten passen naadloos bij het anderem royale aanbod van CDM Bedrijfskleding.

FHB Vesten Christoph voor de man en Marieke voor de vrouw

De FHB vesten worden aangeboden in het type Christoph en Marieke, inderdaad de FHB vest Christoph voor de man en de FHB vest Marieke voor de vrouw. In beide gevallen is sprake van een trendy vest die heerlijk draagt en een figuur accentuerende pasvorm heeft. Wat betreft die accenten zit er verschil tussen de FHB vesten voor de man en de vrouw, in de basis zijn het dezelfde vesten.

Twee grote steekzakken voorop

Kenmerkend is dat er sprake is van een extreem licht vest dat ook nog eens zeer soepel is en bestaat uit tricot fleece. De zijstukken zijn elastisch en volledig uitgevoerd in polyester. FHB vesten hebben twee grote steekzakken voorop met een rits. Ook is sprake van een flinke mouwzak, voorzien van een rits. Ook hebben de FHB vesten twee grote binnenzakken en is een YKK rits gebruikt.

CDM Bedrijfskleding biedt echt alles tegen de laagste prijzen

FHB vesten zijn uitstekende vesten, zoals ook alle andere werkkleding dat aangeboden wordt door CDM Bedrijfskleding dat is. Of het nou om poloshirts, overalls, broeken of shirts gaat; de kwalitatief uitstekende producten worden steeds tegen de laagste prijs verkocht. Je kunt bij CDM Bedrijfskleding ook terecht voor werkschoenen, werklaarzen en werkklompen.

Contact