FHB Werkjassen

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
FHB Werkjassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft FHB Werkjassen neem dan contact met ons op.

Uiteraard is er binnen het aanbod van CDM Bedrijfskleding ook ruimte gemaakt voor de FHB werkjassen, werkjassen die in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn. De jassen heb je onder meer in thermo uitvoering en in een fleecejack variant. FHB werkjassen zijn in de trendy kleuren beschikbaar.

FHB Werkjassen in verschillende uitvoeringen

FHB werkjassen zijn niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Je hebt de typische werkjacks en de specials in de vorm van onder meer een zeer warm thermojack en een al even warm fleecejack. De FHB werkjassen van het type Volker zijn in elk geval erg robuust. Ze zijn luchtdoorlatend en reflecterend en de jassen zijn rijkelijk voorzien van handige zakken. Er is extra reflectie op de mouwen en schouders en voor de kraag is gebruik gemaakt van anti pilling fleece. Deze FHB werkjassen zijn van 100 procent polyester.

Doorgestikte voeringen

Je kunt ook kiezen voor de FHB werkjas in de vorm van het Tom werkjack. Er is nu sprake van een twee-in-een jas, want de mouwen zijn afneembaar en waterafstotend. De binnen kraag is van microfleece en ook deze jas is van 100 procent polyester. Deze werkjassen hebben bovendien doorgestikte voeringen. Wie een zeer warme isolerende werkjas zoekt kan prima uit de voeten met het Rudolf thermojack dat FHB biedt. Deze jas is waterafstotend, luchtdoorlatend en snel drogend. Zoals gesteld is sprake van een zeer warme isolerende jas. Deze uitvoering beschikt over de bekende YKK ritsen.

FHB Werkjassen van polyester

Bij CDM Bedrijfskleding heb je ook nog de Roman fleecejassen, een jas die is uitgerust met vier buitenzakken; twee voor en twee op de rug. Er is bovendien sprake van een Napoleon binnenzak en niet verrassend is dat ook dit werkjack van FHB is uitgevoerd van 100 procent polyester. Je vindt het allemaal bij CDM Bedrijfskleding, toch al het adres als je zoekt naar de beste werkkleding voor gegarandeerd de laagste prijzen. Je vindt er ook geschikte werkschoenen, werklaarzen en werkklompen net als praktische accessoires.

Contact