Sioen Flexothane Regenkleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sioen Flexothane Regenkleding online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Sioen Flexothane Regenkleding neem dan contact met ons op. Sioen Flexothane regenkleding is de perfecte regenkleding die je droog houdt. De Sioen Flexothane heb je in twee verschillende versies: Essential en Classic. Verdere informatie onder aan deze pagina.

Sioen Flexothane Regenkleding

Sioen Flexothane is dé standaard voor regenkleding van Sioen. Deze klassieker houdt de werkende man en vrouw al generaties droog. De flexothane regenkleding is er in twee verschillende versies. De Flexothane Essential en classic. Het verschil tussen de essential en de classic is de stof (let op: de coating is het zelfde). De classic gebruikt hogere kwaliteit stof die duurzamer is.

Flexothane Essential

Flexothane® Essential is één onze Flexothane® basiskwaliteit. Met ± 170 g/m2 is het ook een van onze lichtste. Stof: eenzijdige PU-coating en ongeverfd polyester breisel. Gewicht: ± 170 g/m2.

De bestsellers van de Essential zijn de Jakarta regenjassen, de Dover regenjassen met capuchon, de Bangkok regenbroeken en de Bandung bavetbroeken.

Flexothane Classic

Flexothane® Classic gebruikt polyamidevezels voor het breisel in plaats van polyestervezels. Polyamidevezels zijn uitzonderlijk sterk en bestendig, zodat onze Flexothane® Classic een extreem duurzame stof is. Uitstekend bestand tegen veroudering, zodat uw kleding langer meegaat. U krijgt dus meer waar(de) voor uw geld. Stof: eenzijdige PU-coating op een polyamide breisel; Gewicht: ± 180 g/m2

De bestsellers van de Sioen Flexothane Classic zijn: de Dortmund Regenjas, De Rotterdam Regenbroek, de Louisiana bavetbroek en de Montreal Overall.

Contact