Snickers AllroundWork

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snickers AllroundWork online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Snickers AllroundWork neem dan contact met ons op.

De collectie Snickers AllroundWork werkkleding is geschikt voor alle mogelijke werkzaamheden. De pasvorm is uniek en de kleding is daarnaast buitengewoon functioneel. Met Snickers AllroundWork haal je vooral hippe werkkleding in huis, waarbij speciale aandacht is besteed aan de pasvorm, het comfort net als uiteraard aan de bescherming die het moet bieden.

Uitgebreid aanbod van de Snickers AllroundWork collectie

Binnen het uitgebreide aanbod van CDM Bedrijfskleding vind je ook Snickers AllroundWork werkkleding onder meer in de vorm van een stretch korte broek, een stretch korte broek met holsterzakken, wollen midi sokken, sunprotection caps, flanellen shirts, high visibility hoodies, stretch werkbroeken en stretch pirate broeken met holsterzakken. De sunprotection caps gelden als de ideale bescherming tegen het felle licht van de zon, bovendien biedt het zeer efficiënte koeling. Er is een trekkoord in de capuchon en de cap is uv-gecertificeerd. De flappen beschermen tegen de zon aan de zijkanten.

Snickers AllroundWork kopen bij CDM-Bedrijfskleding

Je doet er ook goed aan om Snickers AllroundWork sokken bij CDM Bedrijfskleding te kopen. Dan namelijk weet je dat je nooit teveel betaalt in elk geval. De sokken hebben een uitstekende pasvorm en zijn voorzien van de 37,5 technologie. Vocht wordt gevangen en verdampt en je voeten blijven steeds koel en droog. Bovendien worden de tenen en hielen extra ondersteund. CDM bedrijfskleding biedt ook de stretch pirate broek van Snickers AllroundWork. Dit is een slim fit uitvoering van de werkbroek met voorgebogen pijpen en een versterkte holster. Daarnaast heeft het ruimte voor een duimstok, cargozakken en een gereedschapshouder. CDM Bedrijfskleding biedt deze kleding aan tegen gegarandeerd de laagste prijs. Check ook de werkkleding van andere aanbieders, net als het indrukwekkende aanbod aan werkschoenen, werkklompen en werklaarzen.

Contact