10% kassakorting op alle Werklaarzen

Snickers FlexiWork

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snickers FlexiWork online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Snickers FlexiWork neem dan contact met ons op.

Korte broeken, fleece jacks, fleece hoodies, camo broeken, werkbroeken, high vis korte en lange broeken; het is zomaar een greep uit het aanbod van Snickers Flexiwork dat je bij CDM Bedrijfskleding vindt. Grote voordeel van je inkopen wat betreft werkkleding bij CDM Bedrijfskleding is de prijs. Bij CDM bedrijfskleding betaal je namelijk altijd gegarandeerd de laagste prijzen, zelfs voor deze kwaliteits werkkleding.

Flexiwork zorgt voor evenredige verdeling van het gewicht

Alles van Snickers Flexiwork is prima, uitstekend zo je wilt. Neem de korte broek, die niet alleen superieure flexibiliteit biedt maar ook een high-tech body mapped design. Dit high tech ontwerp is op het lichaam afgestemd en heeft een speciaal uitgevoerd zijpaneel. Dat zorgt voor een evenredige verdeling van het gewicht. En wat dacht je van het Snickers Flexiwork fleecejack. De jas is van zacht fleece, het ontwerp is ergonomisch en ideaal voor dagelijks gebruik.

Bestel Snickers Flexiwork bij CDM-Bedrijfskleding

Aanrader is ook de Snickers Flexiwork Fleece hoodie, een fleece die ongekend veel bewegingsvrijheid biedt en waarbij het fleece uitstekende isolatie blijkt om het warm te houden. Deze hoodie heeft een borstzak in contrasterende stof. Perfect zijn ook al de Snickers Flexiwork werkbroek met holsterzakken. Dit is een slim fit werkbroek van gerecycled polyamide en is ontworpen voor dagelijks gebruik. De zakken zijn overigens afneembaar. En zo heeft CDM Bedrijfskleding het beste van Snickers Flexiwork in huis. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Dan weet je meteen waar je zaken moet doen.

Contact