Week v/d ZZP-er aanbieding!

Snickers Overalls

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Snickers Overalls online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Snickers Overalls neem dan contact met ons op.

Ze zijn geliefd en dat is niet zomaar. De Snickers overalls zijn al sinds jaar en dag erg populair bij mensen die graag prettig en veilig willen werken en daarbij optimale bewegingsvrijheid wensen. Met een overall van Snickers kan dat. CDM bedrijfskleding voert de Snickers overalls uiteraard ook. De specialisten weten wat er leeft in de markt en biedt de kwaliteits overalls aan voor de gegarandeerd laagste prijs.

Snickers overalls in verschillende uirtvoeringen

CDM Bedrijfskleding is toch al dé specialist als het gaat om bedrijfskleding. Zorgvuldig geselecteerde merken en producten maken dat CDM bedrijfskleding een assortiment heeft om van te watertanden. Binnen dat aanbod passen de Snickers overalls naadloos. De overalls zijn er in verschillende uitvoeringen; van bodybroek met holsterzakken tot een schilders bodybroek en bodybroeken. Opvallende overall binnen het aanbod van Snickers is wel bodybroek met holsterzakken High Visibility, met reflecterende delen dus. Ideaal als je werkt op minder goed verlichte plekken.

Licht en zeer duurzame overalls van Snickers

De overalls van Snickers zijn doorgaans gemaakt van vuilafstotend polyester aan de buitenkant en heerlijk katoen aan de binnenkant. Je kunt overigens ook prima met de zeer lichte en duurzame service overall van Snickers uit de voeten, een overall met een bijzonder aangename snit. De mouwen van deze overall zijn voorgebogen. Nog weer een andere optie is de Snickers Dura Twill bodybroek, een extreem slijtvaste uitvoering van de Snickers overall. Ook deze overall van Snickers biedt optimale bewegingsvrijheid en is zeer functioneel.

Contact