10% kassakorting op alle broeken!

Base Kaptiv Werkschoenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De nieuwe Base Kaptiv werkschoenen met I-Daptive.

I-daptive® is een 4-functie systeem wat garandeert een antivermoeidheidseffect geeft door het teruggeven van opgenomen energie, overeenkomstig de biomechanische loopcyclus.

Dankzij de variabele geometrie past het systeem zich ogenblikkelijke aan aan verschillende omstandigheden op de grond. Het risico op trauma’s en verstuikingen op ruw terrein wordt verminderd door het stabiliteitscontrolesysteem, dat voortdurend ervoor zorgt dat uw voet recht blijft en de druk op uw gewrichten wordt verlicht.

De 4 functies van Base Kaptiv zijn:

  1. Schokabsorptie De energie die vrijkomt door de impact tussen de voet en de grond wordt geabsorbeerd: het systeem reageert dynamisch en direct, het maakt gebruik van de impact het effect van schokken voor de gebruiker te verminderen.
  2. Verdeling energie: Door verdeling van de energie wordt het lichaam minder belast. Hoe groter de impact, hoe beter de schoen werkt.
  3. Retourneren energie De energie wordt aan de drager teruggegeven, het is afhankelijk van de snelheid en de beweging van de voet.
  4. Stabilisatie De voet wordt voortdurend gestabiliseerd. De zool helpt om de voet recht te houden, zelfs tijdens draaiende beweging. Dit verlicht de druk die op de gewrichten in de voet en in de rest van het lichaam en vermindert zo het risico op verstuikingen

Contact