Vismo werkschoenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vismo werkschoenen is binnenkort te koop bij CDM Bedrijfskleding. Het nieuwe werkschoenenmerk uit Canada is overgevlogen naar Nederland. De unieke zool en de schoen als sneakermodel is perfect voor de werkman of vrouw van tegenwoordig!

NRG55 Zool

De unieke responsive zool van Vismo heet NRG55 (Energy 55). De tussenzool is opgebouwd uit twee verschillende hardheden, en vangt iedere stap op. De ongekende responsieve demping van de zool zorgt voor een unieke loopervaring. 55% van de bewegingsenergie wordt teruggegeven aan de drager; Dat is 50% meer dan een doorsnee werkschoen. Vandaar de naam: NRG55. 

XL Extra light 

XL Extra light van Vismo werkschoenen is uniek. De foam in de tussenzool zorgt voor superlichte en comfortabele werkschoenen. Het slijtvaste materiaal is speciaal gemaakt voor gebruik in de bouw en bij industriële werkzaamheden, waardoor het voldoet aan alle veiligheidseisen. 

De kenmerken van XL Extra light: Olie resistent, Slipbestendig, Slijtvast, Comfortabel en Lichtgewicht. 

Vismo modellen

De Vismo modellen werkschoenen die binnenkor komen zijn de Strike, Turn, Drift en Twist (BOA Sluiting). En aangevuld met de XL Extra Light modellen: Reform, Revolt en Shift. 

Contact