Retourneren / Omruilen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Stap 1: Vul het onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk in.

Stap 2: U ontvangt een e-mail met daarin het adres waar u de product(en) naar toe kunt sturen + antwoordnummer voor GRATIS retournering.

Stap 3: Bij omruilen krijgt u z.s.m. het vervangende product, bij retour krijgt u z.s.m. uw geld terug.

CDM Bedrijfskleding vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij CDM Bedrijfskleding aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. CDM Bedrijfskleding gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.