Blaklader verwarmde bodywarmer

Blaklader heeft weer wat nieuws geïntroduceerd! De Blaklader Bodywarmer 3881 / 3880. Het is geen gewone bodywarmer. Deze bodywarmer heeft een elektrische verwarming die je kunt inregelen met een app. Ideaal voor de koude periode.

De verwarmende bodywarmer met van Blåkläder maakt gebruik van een slimme thermische technologie van Clim8® die kan detecteren wanneer je lichaamstemperatuur daalt en je dan vervolgens opwarmt. De wasbare gewatteerde bodywarmer is voorzien van een tweewegritssluiting en gebreid polyester aan de zijkanten om het buitengewone comfort en de bewegingsvrijheid nog verder te verhogen. De aanpasbare ingebouwde technologie gebruikt een thermostaat en computer om uw lichaamstemperatuur te controleren en gebruikt elementen op batterijen om de warmte in het vest te regelen.

De accu gaat ongeveer 7 a 8 uur mee op 1 lading.

Functionaliteit

  • Clim8 Intelligent Heating System – 3 verwarmingselementen en een regelmodule met indicatielampje, Zijpanelen van stretchmateriaal, Aangedreven door een 7,4V 3000mAh oplaadbare Li-ion batterij, Warm gevoerde torso voor- en achterkant

Sluiting vooraan

  • 2-weg kunststof rits

Zakken

  • Voorzakken met rits
  • Opbergvak rechts voor batterij

De Blaklader bodywarmer die kan verwarmen is zowel verkrijgbaar als heren en als dames uitvoering: