Werkkleding

Bekijk onze collectie werkkleding hieronder en bestel gemakkelijk online!

Populair

Populaire categorieën werkkleding op bepaalde kenmerken.

Uw kleding laten bedrukken? Grotere aantallen nodig? Vraag een scherpe offerte op!

Merken

Wij zijn dealer van de meest bekende werkkleding merken die er zijn. Door onze goede contacten met zowel fabrikanten als eindgebruikers zijn wij de spil in het leveren van de juiste kleding. Hieronder kunt u een overzicht zien van alle huidige merken waarvan wij kleding verkopen.

Blaklader Werkkleding

Snickers Workwear

Clique kleding

FHB

Sioen

Jobman

Tricorp

Havep Werkkleding

Hydrowear

Cofra

Workzone werkkleding

Projob Werkkleding

Dassy

Werkkleding en veiligheidskleding

Werkkleding is zoals de naam al zegt kleding om in te werken. Het wordt soms ook wel veiligheidskleding genoemd omdat veelal de kleding gecertificeerd is voor bepaalde werkzaamheden of eisen waar de werkkleding aan voldoet. Bedrijfskleding is officiëel kleding die hoort bij een bedrijf (veelal met logo of slogan) welke niet speciaal gecertificeerd hoeft te zijn. Om het voor ons allemaal gemakkelijk te maken hebben wij gezegd dat we alles scharen onder 'werkkleding'. 

Wij hebben een heel uitgebreide collectie, van de simpele t-shirts, poloshirts tot de speciale werk overalls, werkbroeken en werkjassen. Op dit moment hebben wij de categorie voor de werkkleding zo ingericht dat u eerst aangeeft wat voor soort kledingtype u nodig heeft (jas, shirt, broek etc) en vanuit daar kunt u aangeven of het een speciaal soort kledingstuk moet zijn. Bijvoorbeeld bij jassen kunt u aangeven of het een speciale werkjas moet zijn, een regenjas, een parka (lange werkjas) etc. Wij zijn op dit moment bezig om ook categorieën te maken die vanuit 'soorten' kleding werkt. Denk hierbij aan: schilderskleding, kelding voor de tuin/bosbouw, regenkleding, bouwkleding, vlamvertragende kleding etc. En vanuit daar kunt u dan aangeven wat u zoekt (broek, jas, overall..)

Waarom bij CDM bestellen?

Wij hebben een uitmuntende service (zie de scores van klanten!), grote collectie, een zakelijke winkel waar u direct kunt kopen en passen, bestelling ophalen of te retourneren. Daarnaast bedrukken wij de kleding zelf, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit!

vinkje Gratis bezorging boven €49,95 (ex)
Snelle levering met DHL (NL & BE)

vinkje Online én achteraf betalen
iDeal betaalmethode PayPal betaalmethode Bancontact logo visa en mastercard

vinkje Optimale garantie
14 dagen "niet goed - geld terug"

De weblog met informatie

Regelmatig bloggen wij ook over van alles en nog wat. Zo bloggen wij onder andere over nieuwe merken, nieuwe modellen kleding, speciaal soorten stof en onze top-collectie kleding. Een aantal blog items kunt u hieronder vinden:

Top 5 Overalls 2017
Top 5 Werkbroeken 2017
FHB Protect (een speciaal soort stof gemaakt door FHB)

U zoekt wat onder een bepaald bedrag?

Wij verkopen heel veel verschillende soorten veiligheidskleding en daarbij ook veel verschillende soorten prijsklasses. Bij ons vindt u altijd wel wat bij u past! U kunt bij elke categorie op prijs filteren en op prijs selecteren. Zoekt u een product onder een bepaald bedrag? Geen probleem! Wilt u goedkope werkkleding met logo hebben? Ook geen probleem. Vraag gemakkelijk een offerte op en geef daarbij ook aan uw prijsklasse of geef een linkje weer van het product. De kleding met logo laten bedrukken

Bij ons kunt u uw werkkleding en/of bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u u zelf en/of uw personeel professioneel presenteren en brengt u uniformiteit in uw bedrijf. Dit draagt bij aan herkenbaarheid van uw onderneming. Goed bedrukken van werkkleding is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Wij bedrukken en borduren alleen met de hoogste kwaliteit materialen. In dit blogbericht gaan we verder in op het proces van werkkleding bedrukken.

Offerte aanvragen

Wilt u speciale werkkleding bestellen, wilt u een logo of slogan laten borduren op uw werkkleding of wilt u meerdere aantallen bestellen? Vraag dan gerust op ons offerteaanvraagformulier een offerte op. Op dit formulier kunt u eventueel ook gelijk uw logo uploaden zodat u snel uw prijs weet voor uw kleding. Uiteraard is het ook mogelijk voor ander soort producten offerte op te vragen. Voor meer informatie over om uw werkkleding te laten bedrukken ga dan naar ons weblogitem hierover: Werkkleding laten bedrukken

Wij helpen u graag!

Heeft u nog meer vragen, of zoekt u iets bijzonders? Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste en meest geschikte artikelen. Neem contact met ons op! 

Contact