Beste klant tm 20 augustus zijn we elke werkdag tot  15.30 geopend

Werkschoenenvinkje Gratis bezorging boven €49,95 (ex)
Snelle levering met DHL (NL & BE)

vinkje Online én achteraf betalen
iDeal betaalmethode PayPal betaalmethode Bancontact logo visa en mastercard

vinkje Zichttermijn
14 dagen product op zicht!

Grote aantallen werkschoenen nodig? Vraag een scherpe offerte op!

Werkschoenen merken

Wij zijn dealer van de meest bekende werkschoenen merken die er zijn. Door onze goede contacten met zowel fabrikanten als eindgebruikers zijn wij de spil in het leveren van de juiste schoenen. Hieronder kunt u een overzicht zien van alle huidige merken waarvan wij schoenen verkopen.

Grisport werkschoenen

Puma werkschoenen

Safety Jogger werkschoenen

Elten werkschoenen

Sixton Werkschoenen

RedBrick werkschoenen

Uvex werkschoenen

Cofra werkschoenen

Bata Werkschoenen

Dassy Werkschoenen

Emma werkschoenen

Albatros werkschoenen

To Work For werkschoenen

Blaklader werkschoenen

Gevavi werkschoenen

Dunlop werkschoenen

Buckler Boots werkschoenen

Atlas werkschoenen

Base werkschoenen

Wock schoenen

NoRisk werkschoenen

Een overzicht van veiligheidsklassen voor werkschoenen

Meer informatie over werkschoenen normeringen vindt u hier. Heeft u vragen over de normeringen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van werkschoenen die geschikt zijn voor uw beroep.

Het belang van goede werkschoenen

Lichamelijke klachten ontstaan vaak door te lang lopen op schoenen die geen goede ondersteuning bieden aan de voeten. Werken met lichamelijke klachten kan voor afleiding zorgen wat de veiligheid van zowel de werknemer als zijn of haar collega’s in gevaar kan brengen. Dit is iets waar veel werkgevers niet bij stil staan. Goede werkschoenen zijn dus de basis voor het veilig en geconcentreerd uitoefenen van uw werk.

Wanneer u veel staat tijdens uw beroep is de kans aanwezig dat u last krijgt van uw voeten, of pijn in de benen, knieën en rug. Deze klachten zijn vaak te wijten aan verouderde of verkeerde schoenen. Het op tijd vervangen de schoenen kan deze klachten voorkomen.

De beste werkschoenen kopen bij CDM-Bedrijfskleding

Voor veilige en beschermede werkschoenen van de beste kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk een ruim aanbod werkschoenen voor een lage prijs en van de beste kwaliteit. In ons assortiment kunt u dus altijd slagen. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld veiligheidsschoenen, werkschoenen met laag model, werkschoenen met hoog model, werkschoenen speciaal voor dames, en werkschoenen met kruipneus. Dit is nog maar een kleine selectie uit ons ruime assortiment.

Onze werkschoenen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, modellen en maten. Zo hebben wij voor iedere medewerker een passende schoen. Door onze maatinformatie op iedere productpagina kunt u eenvoudig kijken welke schoen het meest geschikt voor u is. Mocht het model toch niet passen, dan kunt u de schoenen gratis retourneren.

Heeft u vragen?

Wilt u speciale werkschoenen bestellen of meerdere aantallen afnemen? Neem dan gerust contact met ons op via ons offerte aanvraagformulier. Wanneer u onze werkschoenen liever komt bewonderen in onze winkel is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u onze schoenen even testen, passen en bekijken. Kom gerust bij ons langs in onze winkel in Montfoort, nabij Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van veilige en comfortabele werkschoenen.

Overige informatie over werkschoenen

vinkje Gratis bezorging boven €49,95 (ex)
Snelle levering met DHL (NL & BE)

vinkje Online én achteraf betalen
iDeal betaalmethode PayPal betaalmethode Bancontact logo visa en mastercard

vinkje Zichttermijn
14 dagen product op zicht!

Contact