Werkkleding laten bedrukken met logo bij CDM!

Transfer drukken kledingBij CDM Bedrijfskleding kunt u uw werkkleding en/of bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u u zelf en/of uw personeel professioneel presenteren en brengt u  uniformiteit in uw bedrijf. Dit draagt bij aan herkenbaarheid van uw onderneming. Goed bedrukken van werkkleding is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Bij CDM bedrukken wij u kleding zelf met professionele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat:

  • U verzekerd bent van de hoogste kwaliteit bedrukkingen
  • Wij gelijk kwaliteit management uitvoeren op de bedrukkingen én de werkkleding.
  • U de best mogelijke prijs / kwaliteit verhouding heeft voor uw bedrukkingen én werkkleding.

Dus als u uw zelf nog afvraagt: Waar werkkleding bedrukken? Dan is er maar 1 antwoord: Bij CDM!

Bij CDM krijgen we onder andere de onderstaande vragen als het gaat om werkkleding bedrukken; kunt u:

  • kleding bedrukken met logo
  • kleding bedrukken met afbeelding
  • kleding bedrukken met naam
  • kleding bedrukken met tekst
  • kleding bedrukken met print

En ons antwoord is altijd: Ja!

Vanaf nu kunt u vanaf 5 stuk al gelijk online een bedrukking bij uw kleding bestellen!

Bij werkkleding bedrukken laten we eerst een transfer maken van uw logo en of tekst. Een transfer is een stukje plastic wat is voorzien van uw logo en of tekst in speciale inkt welke tegen hoge hitten kan. Wanneer wij dan deze transfer op de positie van de kleding plaatsen en dan de pers erop zetten ‘Transfer’ (Verplaatsen) wij de bedrukking naar de kleding. Deze transfer kunnen we meerdere malen gebruiken. Dus als u een tweede maal uw werkkleding wilt laten bedrukken kunnen we sneller schakelen en uw bestelling sneller laten bezorgen. De transfer word vervolgens met een pers onder hoge temperatuur op de kleding gedrukt.

logo laten bedrukken met een heatpressOver het algemeen gebruiken wij twee verschillende soorten ’transfers’: Flexitransfer of Eco transfer. Flexitransfer is rekbaarder maar de kleding mag dan niet boven de 40 graden celsius worden gewassen. Eco transfer daarentegen mag wel op 90 graden worden gewassen maar is minder rekbaar. Wij adviseren u altijd welk soort transfer het beste is voor uw kleding.

Posities van de bedrukking op de werkkleding.

Bij T-shirts en polo’s wordt het logo en of tekst op de over het algemeen genomen op de volgende posities bedrukt : Borstzijde (meestal op het borstzakje), De achterzijde en de voorzijde volledig (meestal wanneer er géén borstzakje is en bedrijven het logo echt groot willen!).

tshirt

Het is ook mogelijk om op de mouw te bedrukken.

Bij werkbroeken/ werk overalls kiezen bedrijven meestal voor één (of meerdere) van onderstaande posities. Been bedrukking links of rechts, en de achterzak (kontzak) links of rechts.

werkbroeken-bedrukken

Bij truien, werkjassen en vesten geldt eigenlijk hetzelfde als bij de T-Shirts en Polo’s. Borstzak, volledige voorkant of achterkant.

truien

De eisen van een logo voor bedrukking op werkkleding

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te krijgen van uw logo op de werkkleding zijn er een aantal eisen aan het logo verbonden:

  1. Het liefst hebben we een vector bestand. Dit is een bestand wat doorgaans wordt opgeslagen als: .eps, .svg of .pdf. Met zo’n type bestand kunnen we vergroten wat we willen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Dit bestand kunt u meestal opvragen bij degene die uw logo heeft ontworpen
  2. Een zo groot mogelijk JPG bestand (liefst 300dpi en minimaal 1000×1000 groot). Van dit bestand kunnen we namelijk een overtrek maken (geautomatiseerd of met de hand). Met zo’n overtrek wordt het resultaat een vector bestand. Let op: Hiervoor rekenen wij geen kosten! 

Het is ook van belang om van te voren te bedenken waar het logo erop komt, en hoe. Sommige logo’s hebben kleine letters, en het feit is dat wanneer de bedrukking niet al te groot is, dat je het niet kan lezen. Daarom kan het verstandig zijn wanneer je een logo hebt met een afbeelding en tekst om soms één van beide te pakken (of een combinatie van: voor of achter alleen tekst ,en voor of achter alleen het beeldmerk). Zo krijg je uiteindelijk het beste en mooiste resultaat!

Werkkleding kopen en bedrukken

Doordat wij gespecialiseerd zijn in werkkleding en in het bedrukken van werkkleding kunt bij ons terecht voor een totaalpakket. Onder één dak koopt u de werkkleding en kunt u het gelijk laten bedrukken. Wij hebben veel verschillende soorten werkkleding te koop, voor ieder wat wils. Wij verkopen uitsluitend top merken werkkleding in combinatie van top transfer kwaliteit. U bent verzekerd van een lange tijd veel plezier van uw bedrukking en kleding!

>> Alle werkkleding bij CDM Bedrijfskleding <<

Offerte opvragen

Heeft u speciale wensen qua bedrukken dan kunt u gemakkelijk online een offerte opvragen. Ga naar: https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/support/offerte-aanvragen/ en vul het formulier zo volledig mogelijk in. U ontvang dan van ons zo snel mogelijk een scherpe offerte. Wanneer u een bedrukking wilt hebben op de borst, rug of op de mouw, dan kunt u deze gelijk online mee bestellen bij uw nieuwe kleding! Super handig. En het kan al vanaf 1 stuk!

Bedrukte t-shirts met heatpress