Buckler Boots Zolen – K2, K3, Largo Bay en Buckshot 2

Aan de basis van een goede werkschoen staat een sterke zool, en er is nog nooit een Buckler Boots model geweest dat geen rubberen loopzolen heeft gehad.
Voor Buckler Boots bestaat er geen compromissen op het gebied van kwaliteit en daarom investeren ze veel in eigen ontwikkeling van sterke rubberen zolen. Rubber is sterk, duurzaam, blijft flexibel onder een grote variatie van temperaturen en is slijt-, slip-, olie- en hittebestendig (300°C/60 sec). Het heeft ook superieure grip in elke denkbare werksituatie en is bestand tegen meerdere soorten chemicaliën. Alle onderstaande rubberen zolen zijn ontwikkeld door Buckler Boots.

K2 zolen

De oorspronkelijke Buckler Boots rubberen zool voor Goodyear Welted modellen. Naar alle waarschijnlijkheid de sterkste in zijn klasse. K2 heeft een nieuwe standaard voor duurzaam en slijtvastheid neergezet in de markt. Gecertificeerd: HRO (olie- en hittebestendig tot 300°C – 60 sec) en SRA (antislip).

K3 zolen

De nieuwe generatie rubberen zool voor Goodyear Welted modellen en Buckbootz. Het nieuwe patroon heeft voor een significante gewichtsreductie gezorgd en dit met dezelfde duurzaamheid en kracht als bij de K2 zool. Gecertificeerd: HRO (olie- en hittebestendig tot 300°C – 60 sec) en SRC (maximale normering antislip).

Buckler Boots K3 Zool

Largo Bay

Zelfs bij sneakers wil Buckler Boots een sterke rubberen zool, maar let wel, deze zool is net weer een beetje anders…
De Largo Bay rubberen zool is voorzien van een goed profiel, een golvend patroon voor antislip eigenschappen en een iets verhoogde hak, daarnaast laat deze zool geen strepen achter, dit alles zonder de sneakerlook op te offeren. Gecertificeerd: HRO (olie- en hittebestendig tot 300°C – 60 sec) en SRC (maximale normering antislip).

Buckler Boots Largo Bay Zool

Buckshot 2

Een van de belangrijkste ontwikkelingen bij Buckler Boots van de afgelopen tijd is de nieuwe Buckshot zool. Aan deze zool is meer dan een jaar ontwikkeling vooraf gegaan. De Buckshot 2 zool zit standaard onder alle Buckshot modellen. De zool is voorzien van een golvend patroon voor maximale antislip resultaten, een goed profiel en een sterk rubberen loopvlak. Tot 300°C – 60 sec) en SRC (maximale normering antislip).

Bucker boots Buckshot 2 zool

Nubuckz

Nubuckz maakt gebruik van een injection moulded rubberen loopzool met een diep profiel die optimaal samen werkt met de PU tussenlaag en zorgt voor een hoog niveau van comfort. Hierin verwerkt is de sterke kruipneus. Gecertificeerd: HRO (olie- en hittebestendig tot 300°C – 60 sec) en SRC (maximale normering antislip).

Buckler-Boots-Nubukz-zool