3M

3M is een multinational met een lange historie. Wat in 1902 in de VS begon als een fabrikant van schuurpapier, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste en meest veelzijdige merken. In verschillende productlijnen maakt 3M artikelen die vooral het leven van de werkende mens verlichten. Eén van die productlijnen maakt 3M geschikt voor professionals zoals u, die oplossingen zoeken voor uitdagingen op het gebied van veiligheid en functionaliteit.

3M producten

3M PBM

3M Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Bij CDM Bedrijfskleding vindt dan ook u geen plakband of Post-Its van dit wereldmerk, maar wel een groot assortiment aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voor op de werkvloer. Deze zijn gemaakt om ogen, oren en luchtwegen te beschermen. Op die manier kunnen uw werknemers niet alleen comfortabeler hun werk doen, maar voldoen zij -en daarmee uw bedrijf- tevens aan de strenge Europese veiligheidsnormen. En dat is belangrijk wanneer u consequent die hoge kwaliteit wilt producten of diensten wilt leveren.

Bij CDM Bedrijfskleding vindt u een grote catalogus aan werkkleding, werkschoenen en PBM. Hiermee biedt u uw medewerkers veilige werkomstandigheden en vol op draag kom voor. Aan de stijl is ook gedacht: de producten van merken als 3M zijn bovenal functioneel, maar ook modieus, waarmee u precies de uitstraling bereikt die bij uw bedrijf past.

Contact