Werkhandschoenen

Artikelen 1 tot 20 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Werkhandschoenen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Werkhandschoenen neem dan contact met ons op. De beste en veiligste werkhandschoenen online kopen bij CDM. Onder andere Blaklader en Snickers werkhandschoenen. Snelle levering thuis en op de zaak.

Werkhandschoenen kopen

Wij verkopen de beste werkhandschoenen die er te verkrijgen zijn. Wij hebben top merken zoals: Ansell, Oxxa, Blaklader en Snickers. De laatste twee merken zijn vooral geschikt voor de bouw, terwijl Oxxa en Ansell naast een bouwselectie ook handschoenen hebben voor het werken met olieën en chemische stoffen.

Werkhandschoenen winter

Voor in de winter heb je uiteraard ander soort handschoenen nodig dan voor in de zomer (laten we even ervan uit gaan dat u in de bouw werkt). Wij hebben speciale thermo werkhandschoenen zodat u, ook wanneer in het vriest, gewoon door kan blijven werken met warme handen. Er bestaan ook nog ander soort thermohandschoenen (koudbestendige handschoenen), deze zijn speciaal gemaakt voor in zeer koude werkomstandigheden (koeleres/ diepvriezen), en hebben een speciale isolatie. Deze zijn geschikt als u bijvoorbeeld moet werken met stikfstof. Dit zijn dus wel ander soort winterhandschoenen.

Hittebestendige werkhandschoenen

Naast  koud, hebben we ook veel te maken met het tegenovergestelde: hitte. Dit zijn speciale handschoenen die zijn gemaakt om juist uw handen te beschermen tegen extreme warmte. Ook hierin zitten weer verschillen aan de hand van soort werkzaamheden. Ook zijn deze handschoenen gekeurd, en hebben ze een speciale norm. Zo zijn de EN 388 (2x4x)/EN 407;(x3xxxx) keurmerken benodigd handschoenen die geschikt zijn om met hitte te werken. Let op bij het aanschaffen van deze soort handschoenen naar de 'contact warmte'. Zo kunnen sommige handschoenen tot 600 graden, terwijl andere bij 350 graden blijven steken. 

Handschoenen offerte opvragen

Wilt u uw handschoenen hebben bedrukt met logo of heeft u grotere aantallen nodig? Vraag dan een scherpe offerte op!

Contact