Schorten

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Schorten online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Schorten neem dan contact met ons op.

Nee, we kunnen zeker niet zonder werkschorten tegenwoordig, En dat in verschillende bedrijfstakken waar het schort onderdeel is van het protocol om op zo hygiënisch mogelijke wijze werk te verrichten. De werkschorten hebben talloze variaties en zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Er is voor elk specifiek werk een geschikte werkschort te koop, zeker als je zaken doet met CDM Bedrijfskleding. In het al zo grote assortiment werkkleding vind je alleen de beste werkschorten voor uiteenlopende bedrijfstakken. Allemaal zijn ze veilig en praktisch.

Werkschorten van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs

CDM Bedrijfskleding staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Het is onmogelijk om een goed beeld te schetsen van alle beschikbare werkschorten, Dat zijn er namelijk veel te veel om zo even te benoemen. Je kunt er echter vanuit gaan dat je bij CDM Bedrijfskleding alleen de kwalitatief goede werkschort koopt. Die koop je er overigens altijd voor gegarandeerd de laagste prijs. Wat dat betreft kent geen enkel andere onderneming een dergelijk uitstekend prijs- kwaliteitsniveau. Laten we er toch eens een aantal van de werkschorten die CDM Bedrijfskleding biedt uitlichten. Zo ontdekken we in elk geval de uitstekende werkschorten van Projob, Fristads, Blaklader en Dupont om maar eens een aantal te benoemen, zoals ook de werkschriften van Helly Hansen niet ontbreken.

Het lederen werkschort beschermt bij laswerkzaamheden

Fristads heeft een bijzondere werkschort in lederen uitvoering, gemaakt van echt wat dikker leer en ideaal om te dragen tijdens laswerkzaamheden. Het biedt namelijk bescherming tegen de bekende lasvonken. Het schort is laag en zwaar en het onderste gedeelte wordt gedeeld door een naad. CDM Bedrijfskleding heeft ook al schorten van polyethyleen van 125 bij 80 centimeter in het aanbod opgenomen. Deze schorten worden per 10 stuks verkocht. Deze wegwerpers hebben een knoopsluiting aan de achterkant en zijn in universele maat verkrijgbaar. Fristads heeft werkschorten van katoen met een borstzak en een band om vast te knopen.

Wegwerp- en scheurschorten

We onderscheiden verder nog het buikschort, wegwerpschorten Trevipa van PVC en scheurschorten van polyethyleen. Deze zitten op een blok zodat je de schorten steeds gemakkelijk af kunt scheuren. De DuPont Tyvek heeft een flap en twee koorden op de rug. En zo is er nog heel veel meer en voor iedereen wat wils. En zoals je van CDM Bedrijfskleding gewend bent, betaal je er nooit de hoofdprijs maar altijd de laagste prijzen.

Contact