Werkkleding

Wij verkopen de hoogste kwaliteit werkkleding van top merken. Onder andere Blaklader, Snickers, Sioen, Havep en Hydrowear. Voor grotere aantallen of om uw kleding te laten bedrukken / borduren, kunt u een werkkleding offerte aanvragen

Artikelen 1 tot 20 van 7842 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 7842 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Werkkleding en veiligheidskleding

Werkkleding is zoals de naam al zegt kleding om in te werken. Het wordt soms ook wel veiligheidskleding genoemd omdat veelal de kleding gecertificeerd is voor bepaalde werkzaamheden of eisen waar de werkkleding aan voldoet. Bedrijfskleding is officiëel kleding die hoort bij een bedrijf (veelal met logo of slogan) welke niet speciaal gecertificeerd hoeft te zijn. Om het voor ons allemaal gemakkelijk te maken hebben wij gezegd dat we alles scharen onder 'werkkleding'. 

Wij verkopen veel soorten werkkleding, van de simpele t-shirts, poloshirts tot de speciale werk overalls, werkbroeken en werkjassen. Op dit moment hebben wij de categorie voor de werkkleding zo ingericht dat u eerst aangeeft wat voor soort kledingtype u nodig heeft (jas, shirt, broek etc) en vanuit daar kunt u aangeven of het een speciaal soort kledingstuk moet zijn. Bijvoorbeeld bij jassen kunt u aangeven of het een speciale werkjas moet zijn, een regenjas, een parka (lange werkjas) etc. Wij zijn op dit moment bezig om ook categorieën te maken die vanuit 'soorten' werkkleding werkt. Denk hierbij aan: schilderskleding, kelding voor de tuin/bosbouw, regenkleding, bouwkleding, vlamvertragende kleding etc. En vanuit daar kunt u dan aangeven wat u zoekt (broek, jas, overall..)

Werkkleding weblog

Regelmatig bloggen wij ook over de werkkleding. Zo bloggen wij onder andere over nieuwe merken, nieuwe modellen kleding, speciaal soorten stof en onze top-collectie kleding. Een aantal blog items kunt u hieronder vinden:

Goedkope werkkleding

Wij verkopen heel veel verschillende soorten werkkleding en daarbij ook verschillende soorten prijsklasses. Bij ons vindt u altijd wel wat bij u past! U kunt bij elke categorie op prijs filteren en op prijs selecteren. Zoekt u een product on de x euro? Geen probleem! Wilt u goedkope werkkleding met logo hebben? Ook geen probleem. Vraag gemakkelijk een offerte op en geef daarbij ook aan uw prijsklasse of geef een linkje weer van het product. 

Bedrukken van kleding

Bij ons kunt u uw werkkleding en/of bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u u zelf en/of uw personeel professioneel presenteren en brengt u uniformiteit in uw bedrijf. Dit draagt bij aan herkenbaarheid van uw onderneming. Goed bedrukken van werkkleding is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Wij bedrukken en borduren alleen met de hoogste kwaliteit materialen. In dit blogbericht gaan we verder in op het proces van werkkleding bedrukken.

Werkkleding offerte aanvragen

Wilt u speciale werkkleding bestellen, wilt u een logo of slogan laten borduren op uw werkkleding of wilt u meerdere aantallen bestellen? Vraag dan gerust op ons offerteaanvraagformulier een offerte op. Op dit formulier kunt u eventueel ook gelijk uw logo uploaden zodat u snel uw prijs weet voor uw kleding. Uiteraard is het ook mogelijk voor ander soort producten offerte op te vragen. Voor meer informatie over om uw werkkleding te laten bedrukken ga dan naar ons weblogitem hierover: Werkkleding laten bedrukken

Heeft u nog vragen met betrekking tot werkkleding/bedrijfskleding of veiligheidskleding? Neem dan gerust contact met ons op! 

Verschil bedrijfskleding en Werkkleding

Over het algemeen wordt bedrijfskleding, werkkleding en ook veiligheidskleding doorelkaar gebruikt. Maar theoretischgezien is er toch een verschil. Bedrijfskleding is vooral 'standaard' kleding (zonder speciale kenmerken) met een logo erop geborduurd bijvoorbeeld. Werkkleding is vooral kleding die je meer kan scharen onder veiligheidskleding. Kleding welke gemaakt is van sterkere stoffen, eventuele reflectiebanden. Ook is de kleding vaak genormeerd. Maar, hoewel wij CDM-Bedrijfskleding heten, verkopen wij het meest 'Werkkleding' :-)