Regenkleding

Artikelen 1 tot 20 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Regenkleding online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Regenkleding neem dan contact met ons op.

U moet er niet aan denken dat u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden een nat pak oploopt. Dat is ook helemaal niet nodig, want in het assortiment van CDM werkkleding vindt u regenkleding in alle soorten en maten. In alle gevallen blijft u droog en warm en kunt u uw werkzaamheden gewoon uit blijven voeren.

Een regenjas, regenbroek of toch liever een compleet pak?

Zeker ook bij CDM bedrijfskleding vindt u een enorm aanbod regenkleding. U kiest voor een regenjas, een regenbroek of een compleet regenpak. Er is voldoende aanbod voor mannen en vrouwen en daarnaast voldoende unisex modellen zoals u kunt kiezen voor regenkleding van merken als bijvoorbeeld Fristads, Blaklader, Clique, Projob, Snickers en Craft om slechts een aantal van de gevoerde merken te benoemen.

Bij CDM bedrijfskleding vindt u verschillende soorten regenkleding

De regenkleding is er in verschillende kleuren en met of zonder reflectieklasse. Bovendien is er regenkleding beschikbaar tot wel vijf keer de maat XL. De broeken zijn vaak elastisch of van trekkoord voorzien, hebben ingelaste schuimstukken en zijn waterafstotend. Vaak zijn ook de broekspijpen instelbaar en is de capuchon afneembaar. Bij CDM Bedrijfskleding vindt u bovendien regenkleding die voldoet aan de gestelde EN 343 certificering. Dan weet u dat u meer dan uitstekende regenkleding koopt.

Een uitgebreid aanbod tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Het aanbod bij CDM Bedrijfskleding is ongekend en niets lijkt onmogelijk als het regenkleding betreft. De ritsen waterdicht? Met trekkoord of elastiek of toch liever met afneembare capuchon? CDM Bedrijfskleding heeft het allemaal in huis en dat voor zoals u van de specialist gewend bent zeer aantrekkelijke prijs. Kiest u voor de collecties van de toonaangevende merken, die functioneel combineren met een prachtige stijlvolle uitstraling of kiest u juist voor de reflecterende regenkleding, zeker als u uw werk in de regen en op minder goed zichtbare werklocaties uitvoert.

Alle toonaangevende merken en steeds de nieuwste collecties

CDM Bedrijfskleding heeft regenkleding van alle toonaangevende merken en biedt die aan voor een prijs die u nergens anders treft. U weet dus wat u te doen staat als u zoekt naar regenkleding.

Contact