15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Blåkläder werkkleding

Blaklader WerkkledingBlåkläder maakt werkkleding voor iedereen die bouwt aan de toekomst en de maatschappij voorbereid op wat komen gaat. Het creëren van de best mogelijke voorwaarden voor de toekomst vereist moed, verlangen, innovatie en de wil om verantwoordelijkheid te nemen.

Blåkläder ziet werkkleding als steun voor betere en veiligere werkomstandighe den en weten dat kwaliteit loont, vooral als de naden het een mensenleven volhouden. Dat is de reden dat Blåkläder de enige fabrikant van werkkleding is die levenslange garantie op de stiknaden geeft.

Blåkläder Werkkleding

Blåkläder Werkschoenen

Blåkläder Werklaarzen

Blåkläder PBM

Wij zijn er bijzonder trots op dat we Blaklader werkkleding in ons assortiment hebben, want werkkleding van dit merk is werkkleding die voldoet aan de eisen van de vakman. De werkkleding van Blaklader is functioneel, veilig en daarnaast ook nog eens bijzonder stijlvol.

Veilige Blaklader werkkleding tegen de beste prijs

Met Blaklader werkkleding kunnen wij u het beste bieden wat er op dit gebied op de markt is. Kijk alleen maar naar het ruime assortiment aan uitstekende werkkleding we u hier van Blaklader aan kunnen bieden. Blaklader heeft alles op het gebied van werkkleding. Van T-shirts tot poloshirts en werkbroeken en van werkvesten, fleecejacks tot overalls; Blaklader biedt het allemaal en u vindt het hier allemaal terug. Ondanks de absolute veiligheid die de kleding biedt kunnen wij u de werkkleding tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Optimale bescherming tegen kou

Regenjassen, winterjassen, regenbroeken, piraatbroeken, sweatpants, onderkleding en bretelbroeken; Blaklader biedt het allemaal. In de professionele kleding van dit merk kunt u ongestoord uw werk doen, ervaart u het optimale draagcomfort en ruim voldoende bewegingsvrijheid. De werkkleding beschermt u optimaal tegen de kou en behalve voldoende aanbod voor de man is Blaklader ook de vrouw niet vergeten. Ook voor de hardwerkende vrouw biedt Blaklader namelijk de beste werkkleding.

Functioneel en zeer stijlvol

Duurzaamheid speelt een voorname rol binnen de bedrijfscultuur van Blaklader. Bij de productie van weer een nieuwe en functioneel kledingstuk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de materialen die gebruikt worden. Blaklader hecht aan de veiligheid en de gezondheid van elke professional en is in alles functioneel en stijlvol. Soms ziet u niet eens dat het om werkkleding gaat, zoveel zorg besteedt Blaklader namelijk aan het design van de kleding.

Blaklader werkkleding kopen bij CDM Bedrijfskleding

Wij zijn er trots op u de werkkleding van Blaklader te kunnen bieden. Dat doen wij tegen zeer scherpe prijzen en omdat wij als geen ander weten dat u snel over uw werkkleding wenst te beschikken, zorgen wij voor een snelle levering. Behalve Blaklader werkkleding bieden we heel veel meer op het gebied van werkkleding, werkschoenen, werkklompen en werklaarzen. Bij ons vindt u dus altijd die werkkleding die bij u en uw werkzaamheden past.

Klik hier voor de Blaklader Maattabel

Blaklader Catalogus 2020

Bekijk nu Blaklader Catalogus 2020

U kunt de officiële website van Blaklader Workwear vinden op www.blaklader.nl

Contact