Clique kleding

Clique KledingOp zoek naar trendy, sportieve kleding? Of het nu voor uw werknemers bedoeld is of voor vrijetijds-activiteiten, in het assortiment van Clique vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Deze kledinglijnen van het merk Cutter & Buck kennen hun origines in het noordwesten van de VS, waar het weer zo mogelijk nóg veranderlijker is dan in Nederland. De kleding, die oorspronkelijk voor de golfbaan werd gemaakt, werd ook al snel populair in een meer casual setting. Na een overname door de Zweedse New Wave Group in 2007 kwam de focus steeds meer op werkkleding te liggen.

Clique kledingmaten

Bekijk hier de Clique Maattabel

Clique Werkkleding

Clique PBM

De kleding Clique staat bekend om de sportieve uitstraling, maar ook aan de kwaliteit wordt gedacht. De beste materialen zorgen ervoor dat u deze kledingstukken keer op keer kunt wassen en aantrekken, terwijl ze ook bij het alledaagse gebruik tegen een stootje kunnen. Gecombineerd met de gunstige prijzen, maakt dit Clique tot een interessant merk voor bedrijven die een verzorgd imago waarderen. Clique kleding kunt u ook goed als promotiekleding gebruiken door uw logo erop te laten bedrukken. Voor het bedrukken van kleding kunt u een scherpe offerte opvragen.

Altijd goed geprijsd bij CDM

CDM bedrijfskleding probeert altijd om de prijzen scherp te houden. U betaald op een veilige SSL Gecertificeerde pagina, via IDEAL of Paypal ook is het mogelijk om achteraf de producten te betalen. Profiteer meteen van uw bezoek aan deze site en plaats uw bestelling; wij staan klaar om voor u in actie te springen. Nog vragen? Mail, bel of plaats door middel van de chat rechtsonder een vraag.

Informatie over het merk Clique

Clique is een merk van New Wave Textiles, dit merk heeft een mooie balans tussen comfortabel zittende (werk)kleding en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. 

 

Contact