Cofra werkschoenen en werklaarzen

Bij CDM Bedrijfskleding zijn wij er trots op de producten van Cofra in ons assortiment te hebben. Neem bijvoorbeeld de werkschoenen van Cofra: ze zijn oersterk en beschikbaar in verschillende modellen. Kies voor een klassieke uitstraling of voor een verrassend frisse look. Zo zijn er veiligheidsschoenen die eruit zien als moderne sneakers. Net als de normale werkschoenen zijn deze antistatisch en houden ze de voet droog. Daarnaast bieden ze een hoge stabiliteit. Met deze bedrijfsschoenen aan uw voeten geeft u uw bedrijf een vlot imago. Het aantal modellen van dit Italiaanse merk is verbluffend. Wij verwijzen u naar onze speciale pagina over de Cofra werkschoenen voor een duidelijk overzicht van alle modellen. Klik op een schoen die u aanspreekt voor meer informatie over de materialen en de karakteristieken.

Cofra Werkschoenen

Cofra Werklaarzen

Meer over Cofra

Het Italiaanse merk Cofra bestaat sinds 1938. In een kleine werkplaats maakte Ruggiero Cortellino schoenen waarvan de zolen waren gemaakt van vrachtwagenbanden en de bovenzijde van oude militaire uniformen. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid en sinds 1983 is het bedrijf ook buiten de Italiaanse landesgrenzen actief. Dankzij slim en vernieuwend management blijft Cofra groeien en in de 21e eeuw behoort het tot de leidende merken op gebied van veiligheidsschoenen.

Maar daar houdt het niet bij op: sinds 2004 maakt het werk werkkleding. Ook heeft Cofra zich op de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gestort. Sinds 2011 maakt het werkhandschoenen, sinds 2012 veiligheidsmaskers en sinds 2013 veiligheidsbrillen.

Om kosten te besparen heeft Cofra een fabriek in Albanë geopend. Dit biedt het Italiaanse bedrijf nog steeds directe toegang tot de Europese markten, en tegelijkertijd profiteert het van bekendheid met de sterke Europese veiligheidsrichtlijnen. Kortom: met de producten van Cofra is uw veiligheid en die van uw collega’s gegarandeerd zonder dat u daarvoor een hoge prijs betaalt.

Contact